torstai 5. helmikuuta 2015

Tapettipaniikki!

Apua! Tommi painostaa mua valitsemaan tapetin tulevaan musa-/vierashuoneeseen! En pysty! En kykene!

Huoneeseen on joka tapauksessa tulossa 50-lukulaisia kalusteita, joten tykkäisin että tapetti jotenkin kuvastaisi samaa aikakautta. Tapettitehdas Pihlgren&Ritolan valikoimasta löytyvä, Lisa Johansson-Papen suunnittelema Poikilo olisi mukavan graafinen ja tämä vihreä sävy sopisi mielestäni hyvin tummahkoon puuhun (jota on siis kalusteissa):

Kuva: www.tapettitehdas.fi
Mutta. Tuleeko meidän huushollista sitten ihan vihreä? Kun keittiössä on jo yksi (limen)vihreä seinä? Ei tää käy sen keittiön seinän kans yhtään yhteen... Tästä tapetista on kyllä myös muita värivaihtoehtoja, mutta Tommi taipui tähän... Argh!

Sama(hkoa), hieman laimeaa sävymaailmaa edustaa niinikään 50-lukulainen Bertel Gardbergin Avain:

Kuva: www.tapettitalo.fi
Oiskohan tämä avain ratkaisu meidän ongelmaan? Emmäätiiä.

No entäs tämä, englantilaisen MissPrintin graafinen paperitapetti :

Kuva: verkkokauppa.seinaruusu.fi
I-H-A-N-A. Mun mielestä tää tapetti olisi jotenkin sopivan rento meille.. Mutta olin vähän suunnitellut vastaavaa värisävyä olohuoneeseen (jota tällä tahdilla päästään remontoimaan JO muutaman vuoden päästä, huoh). Siinä menis sitten olohuoneenkin värityspolitiikka uusiksi. Apua!

Tästä englantilaisesta Sandersonin tapetista tykkäisin minä, mutta Tommi ei lämpene. On tässä ehkä liikaa kuvioita, mutta tämä mahdollistaisi semmoisen haaveen, että pönttiksen voisi maalata kirkkaankeltaiseksi. Vois toimia, vai voisko?

Kuva: verkkokauppa.seinaruusu.fi

Tai sitten neutraali raita, tässä Erik Bruunin (musahuoneeseen sopiva) Johann Sebastian:

Kuva: www.tapettitehdas.fi
No joo. Vähän mälsä.

Tommin ehdotus oli jossain vaiheessa tämä Hypoteesi-niminen, 70-lukua henkivä, mutta 50-luvulla suunniteltu tapetti:

Kuva: www.tapettitalo.fi

Liian kirkas. Liian retro. Ehkä. Pattitilanne. Ei pysty. JOS huone olisi pelkästään vierashuone, niin tapetti voisi olla joku ihanan kukikas hempukka tai tyylikäs ornamentti, mutta kun tarkoituksena on laittaa huoneeseen Tommin vehkeet (ne musisointiin tarkoitetut, toim.huom.) ja cd-levyt sun muut, niin sitten ei vaan kukikkaat käy.

Että tämmöstä paniikkipohdintaa tässä talossa tänä iltana. Ja eilisiltana. Ja sitä edellisenä. Lähdenkin tästä hengittelemään paperipussiin.

Apuva-terkuin Eija

2 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Miss Print on ehdoton suosikkini! Aivan ihana!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Villa Kardemumma, hyvä sitten, että valitsin just sen :) Tilattu on ja sit vaan odotellaan!