tiistai 10. helmikuuta 2015

Tapetteja odotellessa


No niin. Tämä tapetti siis tuli laitettua perjantaina tilaukseen, ja nyt vain odotellaan tapettia malttamattomana (niin kuin tapana on) saapuvaksi.

Kuva: verkkokauppa.seinaruusu.fi 

Jännä nähdä vastaako todellinen sävy yhtään tätä näytöltä tulevaa sävyä... Kääk jos se onkin ihan jotain muuta! Toivottavasti ei tartte ruveta palauttelemaan, siinä hukkaantuu aikaa viikko jos toinenkin.

Nyt kun saatiin tapetti päätettyä, ollaan siirrytty "taistelemaan" sohvasta. Tarkoituksena oli laittaa tulevaan musa-/vierashuoneeseen Ikean sohvasänky mahdollisia yövieraita varten. Tämä siis:

SVELVIK Sohvasängynrunko IKEA Kaksi toimintoa yhdessä: päivisin sohva, öisin sänky.

Mutta ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan (noin sata suunnitelmaa sitten) meidän oli jossain vaiheessa tarkoitus ostaa olohuoneeseen uusi kulmasohva, joten välähtipä tänään sitten mieleeni, että mitä jos se kulmasohva toimisikin vierasvuoteena? Tällöin tulevasta musa-/vierashuoneesta putoaisi vierasosio pois eli se toimisikin vaan ja ainoastaan musahuoneena! Loistoidea! Eikö? Ainakin jäisi enemmän tilaa muille kalusteille, kun ei tarvitsisi tuota sohvasänkyä laittaa sinne. Ja kun ei se ehkä ihan sovi niiden muiden huonekalujen sekaan edes...

Elikkä nyt täällä väännetään sitten sohvasta. Minkälainen, mihin nuo vanhat sohvat, mihin kaikkeen tämä taas vaikuttaa jne. Blääh.

  FRIHETEN Kulmavuodesohva IKEA
  VILASUND / MATTARP Vuodesohva + divaani IKEA
Nämä Ikean vuodemalliset kulmasohvat ei vaan jotenkin vakuuta. Eivät ulkomuodollaan enkä jaksa uskoa, että ominaisuuksiltaankaan. Vuodesohvissa ylipäätään on usein se vika, että niissä on lopulta hyvin epämukava istua SEKÄ nukkua. Että jos hakee sohvalta hyvää istuinominaisuutta, niin melkeinpä saa unohtaa sen vuodeosuuden siitä. Ja meillähän sohva olisi kuitenkin 99 % ajasta istuinkäytössä, joten taitaa sittenkin olla tuhoon tuomittu tämä mun idea. Ah, miks mulle näitä ideoita laitetaan päähän, jos ne on kerran huonoja?!? Nyt vois joku ylempi voima laittaa mun päähän jonkun oikeasti hyvän idean! Pliis?! Kuulkaa mua, oi ylhäiset!

Nöyränä anelee Eija

4 kommenttia:

Tiina // Käy peremmälle kirjoitti...

Oi, mie kyllä uskon että tuo tapetti tulee olemaan aivan ihanaa :)

Kirsikka kirjoitti...

Meillä on nykyään tässä kolmiossa olkkarissa vuodesohva vieraita ajatellen. Kun muutetaan haluan ehdottomasti vieraat nukkumaan muualle kuin olkkariin, näin kaikille on oma nukkumarauhansa ja yökyöpelit voivat jäädä olkkarin puolelle. Vuodesohvaan satsasimme, ostinme kalliin, jossa on kunnon paksu joustinpatja. Satsaus on kannattanut, sohvalla on hyvä sekä nukkua että istua, vaikka hinta ensin kirpaisikin. Näin siis meillä, mutta ymmärrän myös sen, että jos musahuoneeseen ei tarvitse sovittaa sänkyä, tulee siitä varmasti toimivampi ja ehkä omannäköisempi, kun saa laittaa just itseään ei vieraita varten. Tapetti on hieno! Ja tää kommentti ei nyt tainnu auttaa yhtään... ;)

Unknown kirjoitti...

Tulee varmasti tosi kivan näköistä!
Mä haluaisin kans ton ekan Ikealaisen... :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Tiina, sitä minäkin toivon!

Kirsikka, kiitos ja joo, ei auttanut yhtään :) vaikka hyvät oli pointit. En tiiä vieläkään, miten tekisin.

Anette PK, tuo sohva on kyllä nätti, bongasin sen Koti asemalla-blogista. Se ei ehkä vaan oikein mätsää niihin muihin tuleviin kalusteisiin. En tiiä. Vaikeaa tämä päätöksenteko!