sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Aurinko ja tuuli

Tänään on tuullut julmetusti, mutta onneksi aurinkokin ehti näyttäytyä ja tuoda taas vähän kevään tuntua elämään. Meidän kylppäriin aurinko paistoi jotenkin taas niin ihanasti, että piti ottaa muutama kuva ja tulipa samalla ikuistettua pari kuukautta sitten ostamani Vallilan suihkuverho, joka passaa meidän huusholliin vallan mainiosti!Tämä kuva on otettu peilin kautta, joten oudot vaaleat pilkut kuvassa ovat roiskeita peilistä...

Nämä pullot vaan jotenkin viehättää, varsinkin aurinkoisella säällä!
Hipelöin tuota kyseistä suihkuverhoa eräässä krääsäkaupassa jo reilut pari vuotta sitten, mutta en raaskinut sitä silloin ostaa. Viime syksynä koitin googlettamalla löytää tuon verhon, mutta eipä löytynyt, kun en muistanut suunnittelijan nimeä ja hakusanatkin oli vissiin ihan väärät. Mutta juuri ennen joulua osuin siihen samaiseen krääsäkauppaan Jyväskylässä ja siellä hyllyssä nökötti yksi kappale tuota suihkuverhoa, kuin mua odottaen! Olihan se pakko ostaa. Ja onneksi ostin, tykkään siitä nimittäin tosi paljon! Laulattaa suihkussa vielä normaalia enemmän!

Aurinkoista ja toivottavasti ei-niin-tuulista viikkoa toivotellen

Eija

Ps. Uusia lukijoita taas? Mistä niitä oikein tulee? Ihanaa :) Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Saa kommentoida :)

Ei kommentteja: