tiistai 17. helmikuuta 2015

Musahuoneen tapetit

Jihuu, tapetit saapuivat postissa eilen ja tänään on mietiskelty sitten seinämaalin väriä. Tapetit koko huoneeseen olisivat tulleet maksamaan kuutisensataa euroa, joten päädyttiin siihen, että tapetoidaan vaan kaksi seinää. Ja nyt kun tapetit ovat tuossa ja mallattiin jo vasten seinää, niin luulen, että kaksi seinää on ihan riittävä, kun kuvio on kuitenkin aika hallitseva.


Täysin samaa sävyä ei vaan tunnu noista näytteistä löytyvän, joten löin äsken auton piuhan päähän ja lähden tapettirulla kainalossa paikalliseen rautakauppaan (jossa muuten on tähän asti ollut hirmusen hyvä palvelu!). Toivottavasti sieltä löytyy apu tähänkin vaivaan. Haluan nimittäin tismalleen tuon tapetin pohjasävyä vastaavan maalin kahteen muuhun seinään...


Tuossa tapetissa on muuten hauskasti myös pikkuisen helmiäistä tuossa valkoisessa kuviossa. Se ei käynyt ilmi tapettia tilatessa, mutta eipä tuo haittaa meikäläistä.


Ens viikolla viimeistään meidän musahuoneessa on uudet seinäpinnat, jee :D

Terkuin Eija

P.s. Minkäs värisellä maalilla pönttöuuni?!? Hmm...

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Mahtaisko siellä olla joku niin hyvän värisilmän omaava myyjä, että uskailtaisi säätää sävyä ohi sen valmiin sävytysohjelman. Mä olen joskus saanut mukaani muutaman lääkemitallisen verran sävytyspastaa, jotta olen voinut vielä itse maalauksen yhteydessä tehdä täsmälisäyksen.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Merja: No hitsi, jouduin tyytymään ihan sävytysohjelman sävyyn. Pikkusen heittää, mutta vielä ei tiedä kuinka pahasti :) Toiveissa on, että pienenpientä sävyeroa ei huomaa tai että se ei ainakaan hyppää silmille, koska tapetit ja maalit ovat vastakkaisilla seinillä, niin jospa valo sitten vähän hämäisi. Kääk, kuulostipas epätoivoiselta...