maanantai 23. helmikuuta 2015

Kukkia ja sidont... eiku tapettia

Viikonloppu viuhahti vauhdikkaasti kylpylässä loiriessa isoveljen ja hänen vaimonsa seurassa. Poikanen nautti suunnattomasti vesileikeistä, olkoonkin että oli vähän nuhanenäinen. Uskaltauduttiin kuitenkin rohkeasti reissuun, jota oltiin suunniteltu jo yli vuosi! Aina tuntui vaan tulevan jotain kummallisia esteitä, mutta nyt päätettiin lähteä, vaikka pikkuisen kuumeilua olikin ilmassa.

Samalla reissulla pyörähdettiin Ikeassa ja vähän muissakin kaupoissa. Jätettiin sohvan/sohvasängyn osto tuonnemmaksi ja minä keskityin keräilemään kärryyn kaikenlaista pientä kevään piristystä.


Tommi ehti onneksi ennen reissuunlähtöä tapetoida yhden seinän musahuoneesta. Ystävältä viime viikolla saadut nimpparikukat alkavat jo vedellä viimeisiään, mutta näyttävät silti ihanilta uutta tapettia vasten.

Tämä vanha arabian kannu on ihana maljakko tulppaaneille! Maljakon alla näkyy vanhan kirjakaapin hitusen kärsinyttä pintaa, jolle tuskin tulen tekemään mitään ihmeellisempiä entisöintitoimenpiteitä. Sain sen rakkaan ystäväni lapsuudenkodista, kun hänen jo iäkkäät vanhempansa muuttivat kuun vaihteessa pois kotitalostaan lähemmäksi lapsiaan. Monia rakkaita muistoja on siitä talosta ja sen ihmisistä! Olin siellä lapsena perhepäivähoidossa ja myöhemmälläkin iällä vietin siellä varmaan enemmän aikaa kuin kotona. Kiva kun sain jotain vanhaa, talossa jo silloin mun lapsuudessa ollutta muistoksi omaan kotiin :)

Huomenna Tommi lupasi tapetoida vielä lisää, ja mahdollisesti naputella jopa listat paikalleen. Sitten sitä pääseekin jo sisustuspuuhiin! Ai mutta, se pönttöuunin uusi väritys on vielä päättämättä :O Pitää varmaan alkaa suunnitteluhommiin.

Mukavaa viikkoa hiihtolomalaisille ja muille myös!

Terkuin Eija

9 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

tapetti on kyllä raikas!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

On se raikas, mutta kyllä se luonnossa on vähän sellainen utuisempi eikä noin kirkas kuin noissa kuvissa. Auringonpaiste ja kamerankäsittelytaidottomuus ovat kirkkauden syy :)

Kirsikka kirjoitti...

Ihanat värit kimpussa ja tapetissa. Minäkin olen saanut ystävän lapsuudenkotoa huonekaluja. Hänelle ne eivät mahtuneet, mutta oli tyytyväinen, että löysivät meiltä kodin.

Kaisa kirjoitti...

Oi oi, miten ihania värejä!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kirsikka ja Kaisa! Väriterapiaa mun silmille on nuo värit :)

Katjuska kirjoitti...

Ihana kimppu ja tapetti. Mahtavaa kun on värejä. Mites menisikö pönttöuunin värinä kuitenkin joku neutraalimpi esim. harmaa? Korostaisi ehkä enemmän tuota turkoosia etteivät kilpailisi keskenään. No makuasioita :).

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Katjuska, kiitos väriehdotuksesta :) Mulle harmaa on vähän epäväri (ei kuitenkaan iki-inhokki niin kuin beige), ja nyt tuntuu että tarviin kovasti väriä ympärilleni! Raskaushuuruissani pari vuotta sitten suunnittelin meidän keittiöön juurikin tuota harmaata, ja en kokenut valmista keittiötä ollenkaan omakseni. En oikein tiedä mitä silloin ajattelin, koko raskausaika meni ihan ihme sfääreissä. Sittemmin on pitänyt vähän värittää keittiötä ;) Että ei taida tulla harmaata tällä kertaa, vaikka varmasti se tyylikkäämpi vaihtoehto olisikin.

unna kirjoitti...

Tuo tapetin väri on taas kyllä niin mieluinen minulle, että voin vain huokailla.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kuules Unna, ihan sama täällä :) Mää vaan huokailen, ku se on niin ihana!