keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ruma, pakollinen syöttötuoli

Tässä ollaan nyt kiivaasti mietiskelty syöttötuolin hankintaa, kun tuo meidän pikkuhyypiö täyttää tällä viikolla puoli vuotta ja pitäisi alkaa pikkuhiljaa opettelemaan istumista, niin ruokapöydän ääressä kuin muutenkin.

Ongelmana on sopivan syöttötuolin löytäminen. Tuolin tulisi olla käytössä ennenkaikkea turvallinen, mutta saisi se olla myös nätti :) Ilmeisesti Stokken Tripp Trapp täyttää tuon turvallisuusosion, mutta se ulkonäkö -huoh. Ei siis miellytä ainakaan mun silmää. Tai no, sopii tiettyyn ympäristöön, mutta jotenkin en osaa ajatella tuolia meidän ruokapöydän päässä. Vai mitä arvelette?


Ruokaryhmä löydettiin muuten Jyväskylästä eräästä vanhan tavaran liikkeestä ja ihastuin siihen ensinäkemältä. Mulla oli siis ajatuksena ostaa/teettää aivan toisenlainen pöytä, mutta tämä kyseinen pöytä tuoleineen vei sydämeni kertavilkaisulla. Ja taisi mieskin vähän tykästyä! Kauppias oli noutanut pöytäryhmän Ranskasta, joten ihan samanlaista tulee tuskin ihan heti vastaan. Vähän oli tiukkaa tilan kanssa, pöytä kun on melkein 2,5 metriä pitkä eikä huone ole suurensuuri, mutta pakkohan sen oli mahtua :D

Ja siitä syöttötuolista vielä, että hieman lämpenin kuitenkin Tripp Trappin aqua blue -väriversiolle. Siinä olisi kutakuinkin samaa sävyä kuin pieni raita ruokaryhmän tuolien verhoilussa (näkyy vähän heikosti kuvassa, johtuen kuvaajan kamerankäsittelytaidosta) . Toisaalta valkoisen syöttötuolin myynti jälkeenpäin voisi olla helpompaa kuin tuon aqua bluen. Hmm.

Kuva: www.stokke.com
Mutta kai se on ihan näinä päivinä laitettava syöttötuoli tilaukseen, että pääsee pikkuhyypiö ruokailemaan pöydän ääreen. Jos vaan äiti malttaisi edes lastansa syöttää kun tekisi vaan mieli opetella kuvakollaasien tekoa, nyt kun vihdoin ja viimein löytyi kuvankäsittelyohjelma, jota tällainen kaiken-mahdollisen-tietojenkäsittelystä-oppimansa-unohtanut kotiäitikin osaa käyttää!

Ja jos siellä nyt sattuu olemaan joku syöttötuoliexpertti kuulolla niin vielä ehtii vinkata jos on tietoa turvallisesta JA nätistä syöttötuolista :)


Pähkäilyterveisin Purppura

 
2 kommenttia:

Sari_Suu kirjoitti...

En ole expertti, mutta meille hankittiin Stocke 16-vuotta sitten ja se on edelleen käytössä. Tosin nyt minulla työpöydän tuolina. Mukava tuoli käytössä ja ergonominen.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hei Ellisofia, kiitos kommentista ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Pitkäikäinen on sun tuoli kyllä, hintansa haukkunut :)Olethan sä käytön puolesta noilla vuosilla jo expertti... Ja pakkohan munkin oli jo laittaa Tripp Trapp tilaukseen, kun kaikki "vauvalliset" ihmiset sitä mulle suosittelivat.