perjantai 26. heinäkuuta 2013

Hän on täällä jälleen!

Aurinko siis. Ihanata!

Armas puolisoni on lomaillut kanssamme tällä viikolla, joten en ole koneelle siitä syystä juuri ehtinyt. Toissapäivänä tehtiin pieni päiväretki Viitasaarelle ja ihan mukava reissu olikin. Käytiin muutamalla kirppiksellä ja vaikka tarjonta olikin melko huono, tein silti muutaman kivan ostoksen. Tässä yksi löydöistä:


Minä kun satun rakastamaan violettia niin tämä oli ihana löytö! Eli kaksi piiiiitkääääää räsymattoa, ehkä keittiöön, ehkä jonnekin muualle. Mutta ehdottomasti tänne Sointulaan :) Olin niin tohkeissani matoista, että heti reissusta kotiuduttuamme piti päästä mattopyykille -jo toisen kerran tällä viikolla. Harvinaista toimintaa mulle (liippaa turhan läheltä siivoamista tms.), mutta nautin todella! Erinäisistä syistä en ole vuosiin pystynyt itse matonpesuun, joten kun nyt sen verran oli selkä ja kädet kunnossa niin aivan ihanaa oli hangata sydämensä kyllyydestä ja roiskia mäntysuopaa ympäriinsä -ja vähän matoillekin. Pikkuhyypiö istuskeli tyytyväisenä vaunuissa kun Tommin kanssa kuurattiin mattoja. Taisi tuo pienempi herra sulattaa sillä(kin) reissulla muutaman mattopyykkärin sydämen :) No joo. Ne pari muuta löytöä esittelen myöhemmin jahka ehdin tehdä vähän kuvausjärjestelyjä.

Tänään starttaa Saarijärvellä Rompepäivät, jonne meidän autonnokka suuntaa vakaasti vielä tämän päivän aikana. Eli jos nyt joku lukija lähistöllä (tai vähän kauempanakin) miettii päivän ohjelmaa niin ei muutaku Ahvenlammen leirintäaluetta kohti, siellä saa varmasti rahansa kulumaan kaikkeen ihanaan romppeeseen! Ja mitäänhän ei ole pakko edes ostaa, joskus riittää kun saa vaan ihastella kaikenlaisia hilavitkuttimia. Viime kesänä rompetori jäi meiltä väliin, joten nyt ollaan sitten ladattu täyteen ihanuusodotuksia senkin edestä :)

Ennen kuin alan valmistautumaan reissuun, tässä muutama kuva meidän pihalta. Siellä on niin ihana olla kun mollikka taas paistaa!

Tällainen ihana piikkipallo otti päiväunet meidän tällipajun alla pari päivää sitten.

Kunpa tuoksu välittyisi tästä kuvasta...

Missä viipyy meidän mansikat???

Omput alkavat jo punertaa.

Vanha pelargonia kukkii Purppuran akkunalla...

Viinikärhö on ihanan rehevä! Valoisaa viikonloppua

toivottaa Purppura

 

Ei kommentteja: