keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pieni vaaleanpunainen postaus

Onpas tämä lomailu kivaa -niin kivaa ettei koneelle meinaa ehtiä! Mökkeilty on ja eipä juuri muuta. No, pari kirppistä ehkä on tullut kierrettyä... Rompetorilta ei tarttunut kovin paljon tavaraa mukaan, mutta tulihan siellä tunti jos toinenkin tuhlattua ja ihmeteltyä tavaroiden paljoutta ja hienoutta ja joidenkin kalleutta :)

Pikkuhyypiö simahti äsken lattialle leikkimattonsa päälle, taustalla soi hiljaa Ipanapan iltalaulut. Alkaa väkisinkin ramaisemaan itseäänkin. Onni asuu näissä kiireettömissä hetkissä kun saa olla rennosti kotosalla rakkaiden kanssa! 

Tämä meidän onnihan kun ei varsinkaan ollut itsestäänselvyys, vaan tarvittiin 7 vuotta epäonnea (liekö peili särkynyt vai mitä?) ja lopulta koeputkihedelmöityksellä saatiin aikaiseksi maailman täydellisin pieni poika :) Odotusaikaan mahtui paljon pelkoa, epäuskoa ja vähän vastoinkäymisiäkin, mutta nyt puolen vuoden jälkeen sitä alkaa jo pikkuhiljaa uskoa, että maailman suurin ihme toteutui myös meille! Jännästi sitä edelleen ajattelee joskus itseään lapsettomana, niin lujasti se identiteetti ehti juurtua omaan pääkoppaan. Edelleen itkettää joka kerta kun lapsettomuudesta puhutaan.

Tällä hetkellä elämä meidän vaaleanpunaisessa talossa on kuitenkin melkoisen vaaleanpunaista :D

Jee, mä sain pari viikkoa sitten uuden vedenkeittimen! Kyllä nyt maistuu teekin paremmalta :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin ;)

Hyvää viikonloppua toivoo

Purppura

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3 <3 <3

Ninnu

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Ninnu, elä muuta sano :)