torstai 30. syyskuuta 2010

Kylpyhuoneesta (ja sen puutteesta)

Kylpyhuoneremontti aloitettiin maanantaina ja nyt onkin sitten puutetta vessasta, suihkusta ja ylipäätään vedestä. Rööri-Roopemme ilmoitti, että ainakin kuukausi menee tässä projektissa. Toivottavasti se oli vaan vitsi. Jos oli, niin kyseisellä putkimiehellä on harvinaisen huono huumorintaju.


Ostimme viikko sitten yläkerran vessaan pienen allaskaapin sekä peilikaapin ja alakerran kylpyhuoneeseen jalallisen altaan. Tiistaina putkimies totesi jalallisen altaan paketit aukaistuamme, että koska jalka ei yletä takaosastaan seinää vasten, jäävät putket, hajulukot yms. ikävästi näkyviin. Saimme eilen onneksi purettua kaupat altaan ja sen jalustan osalta, sillä näytteillä ollut esittelykappale oli erilainen kuin meidän varastosta saamamme tuote. Esittelykappaleen jalka nimittäin leveni ylöspäin ja meidän kappaleen jalka oli suora koko matkalta.


Noh, tänään päätimme sitten aukaista sen yläkertaan tarkoitetun vessasetin paketit, ja kuinka ollakaan paketista puuttui 1/3 tuotteesta! Eli olimme saaneet pelkän allaskaapin ja peilikaapin emmekä itse allasta ollenkaan. Ja se kuitenkin kuuluu siihen settiin. Voi kettukaramelli sentään. Huomenna saa Tommi käydä antamassa palautetta rautakauppaan ja ottaa sieltä altaan matkaansa. Harmi kun en itse pääse papattamaan, mutta mun loma loppuu ja huomenna on edessä ensimmäinen työpäivä. Tommi taasen pitää vapaata ja tekee remppaa :)


Visio meidän tulevasta kylpyhuoneesta tuli eilen vähän kuin pakon edessä, kun ystävä muistutti että laattojen saapumisessakin saattaa viedä aikaa mikäli ne eivät ole varastotuotteita. Niinpä istahdin koneen äärelle ja töllötin taas silmät ristissä kaakeleita. Kolmen tunnin töllöttelyurakan jälkeen visio oli muodostunut: lattiaan tulee mustaa suht pieniruutuista, seiniin suht isoruutuista valkoista laattaa ja suihkun puoleiseen päätyyn tehosteeksi mustavalkoista tippamosaiikkia:


TP-33
Kuva: www.pukkila.com

Vähän pitää kimallusta olla :) Täytyy huomenna soittaa ja tilata nuo tippamosaiikkilaatat. Eilen ostimme lattialaatat ja huomenna varmaankin varataan paikallisesta liikkeestä seinälaatat. Näillä mennään nyt eteenpäin.


Niin ja tänään ostettiin allas kylppäriin ja naapurin puuseppä lupasi tehdä sille allaskaapin. Nyt pitäisi sitten suunnitella sellainen.


Pöntöt puuttuvat vielä... Sitähän pian tottuu käymään tuolla pihan perällä ulkohuussissa, eikä enää suostu sisällä asioimaankaan :)


Remonttiterveisin

Purppura

Ei kommentteja: