torstai 16. syyskuuta 2010

Keskeneräistä

Jotenkin tämä keskeneräisyys on yllättäen ihan siedettävää. Kamalampaa olisi, jos koti olisi heti valmis. Nyt jää aikaa tuumailuun ja pohdintaan (*). Ehtii makustella asioita.


Vanha putkiradio taisi olla ihan ensimmäinen ostokseni taloon. Tommi oli puhunut putkiksen hankkimisesta, ja kun näin (**) tämän yksilön "käynnissä" kirpputorilla nappasin sen saman tien kainaloon. Sitä on vissiinkin rassattu jossain vaiheessa, ainakin se kuuluu hyvin ja valot palaa jne. Ja kyllähän se myös näyttää hyvältä.


Radion alla oleva vanha kaappi löytyi kirpputorilta myöskin viime talvena. Se toimii tällä hetkellä Tommin vaatekaappina. Eikä varmasti ole mdf:ää, sen verran pojat kiroilivat kantaessaan sitä sisälle taloon. Kovin on jyhkeä kaappi, näyttää tosin ehkä kuvassa pienemmältä kuin mitä on. Milloinkahan sitä jaksaisi raahautua jollekin kuvauksen alkeiskurssille?


Mun mielestä on muuten jotenkin rahvaanomaista säilyttää viinoja näkysällä (***), mutta kun nuo Tommin pullot nyt vaan ovat jostain syystä jämähtäneet tuohon kaapin päälle, niin olkoon. Ja jos joku ihmettelee, niin radion päällä on valokuvat meidän edesmenneistä rottaveljeksistämme, R.I.P. Sulo Einari ja Ossi (****).
Hyviä soundeja ja kivaa loppuviikkoa!

-Purppura-


* välillä vähän liikaakin, tosin...
** ja kuulin, tietenkin
*** "hienostuneempaa" olisi tietenkin säilyttää vuosikertaviinejä omassa viinikellarissa... hmm...
**** tähän lisäisin sydämen, jos osaisin sellaisen koodata


P.S. Ajan (ja/tai tupakan) kellastamat tapetit eivät kuulu asioihin, joita sietäisin kovin hyvin!

Ei kommentteja: