sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tik tak tik tak

Tommi on ahkeroinut koko viikon (ja tekee niin tälläkin hetkellä) kylpyhuoneen kimpussa. Jouluksi uuteen kylppäriin, jee :) No ehkä jo vähän aikaisemminkin, jos oikein optimistisesti ajatellaan!


Ensimmäisenä tehdään valmiiksi yläkerran vessa, koska se on pieni ja suht nopeasti tuunattavissa. Lattiaan laattaa, seiniin maalia ja tapettia. Käyn huomenna tapettikaupassa katselemassa potentiaalisia vessan seinän kaunistajia. Yksi tapetti on jo valmiiksi mietittynä, mutta varmuuden vuoksi katsastan vielä muitakin vaihtoehtoja. Maalit voisi muuten ostaa siinä samalla sitten, hmm.


Rakas sähköinsinöörimme vietti eilisen päivän meidän johtojemme kimpussa ja esitti vielä kaupan päälle erinomaisia ideoita. On se taivaan lahja. Itse en olisi tullut edes ajatelleeksi sähköpistoketta yläaulan kattoon ikkunan eteen, mutta kun Juha sen perusteli siten, että siihen saa mukavasti esimerkiksi joulutähden roikkumaan niin eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä. WC-pytytkin saatetaan muuten saada Juhan kautta, joten vielä ei lähdetä niitä katsastelemaan kaupoille. Miten muuten pönttöjäkin voi olla ainakin sataa eri mallia? Tuntuisi vähän hassulta koeistua pönttöjä kaupassa... Vai vaihteleeko niissä pelkästään esteettiset ominaisuudet???
Tik tak. Niin se vaan kello raksuttaa aikaa *. Joskus liian nopeasti ja välilllä niin hitaasti. Eteen päin kuitenkin! Kunhan kylppäristä selvitään niin sitten keittiön kimppuun. Ei täällä tekeminen kesken lopu :)


Leppoisaa sunnuntaita!

-Purppura-
* se on Ikeasta, niin että katsotaan kauanko se jaksaa raksuttaa


P.S. Kiki, kiva kun löysit tänne :) Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Ja samat sanat Marille, joka on ilmoittautunut neljänneksi lukijaksi. Voe mavon silimä, mukavaa kun te lisäännytte siellä :D


2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta.. "uus kylppäri jouluksi" :)
Meillekkin laitettiin muutaman lasiruudun ylle pistoke,mutta ongelmana mulla..että mistähän löytäs semmosen lampun joka passais noihin pistoketulppiin.. tommosilla pikku töpseleillä kun ny ovat. Onko sulla tietoa?

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Sori Ansku kun vastaus on viipynyt, mutta nyt on meno ollut sen verran hektistä, että ei ole juurikaan taipunut koneelle (paitsi tapetteja/laattoja oon kyllä kytännyt urakalla). Eikä musta kyllä apua ole sun ongelmaan, kun en osaa oikein hahmottaa minkälaisia pistoketulppia sulla on siellä riesana :) Kerro tarkemmin tai laita sun blogiin kuva niin voin kysäistä siltä meidän sähkäriltä!