torstai 23. syyskuuta 2010

On/off

Minä odottelen malttamattomana lampun syttymistä (*). Meinaan että ensi viikolla vihdoin ja viimein on tarkoitus aloittaa meidän kylpyhuoneen ja vessojen remontointi, ja mulla lyö edelleenkin tyhjää.

Tänään viimeksi kävin ystävän kanssa rautakaupassa kaakeleita töllöttämässä ja pällistelemässä, mutta yksikään kaakeli ei niin sanotusti huutanut mun nimeä (**). 

Tässä suutarinlampun pöytäversiossa lamppu syttyy ja palaa oikein hyvin. Se on löytö anopin kirppikseltä, ja se hakee vielä paikkaansa meidän huushollissa (***). Söpö, eikö vain?
Huomenna edessä on kaatopaikkakeikka, kun pitää tehdä ulkohuussiin tilaa ja roudata sieltä kaikenlaista kamaa pois. Ehkäpä saan selkeän vision kylppärin laatoituksesta ensi viikolla ulkohuussissa istuskellessa? Kun kuulemani mukaan pöntöllä tulee usein juuri ne parhaat ideat... 


Lampun syttymistä odotellen, Purppura


* Voin melkein kuulla Joel Hallikaisen laulavan : "Turhaan, aivan turhaan..."
** Mikä toisaalta voi olla osoitus vain siitä, että mulla on lääkitys kohdallaan
*** Niin kuin yli puolet meidän muustakin irtaimistosta


P.S. Jopa menee aivan vallattomaksi tämä touhu, mulla on jo kolme lukijaa! Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin Jeppu :)

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

En tiedä minkälaisesta vessasta/kelppäristä mahtaisit tykätä, mutta itse olen ainakin kallistunut ennemmin paneelin kuin kaakeleiden puoleen.. Meidän vessa on kokopaneloitu ja valkoiseksi maalattu, yläkerran kylppäriin olen suunnitellut, että suihkuosa kaakeiloidaan (tietty..) ja muu osa sitten paneelia pintaan :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hmm, enpä ole jostain syystä tuota vaihtoehtoa ajatellutkaan... Kiitos vinkistä, ehkäpä vaan meni taas enemmän pää sekaisin :)

Lotta kirjoitti...

Ja tietenkin myös tapetteja voi laittaa kuiviin vessoihin :) Sekoitan sun pääs oikeen kunnolla :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Jep Lotta, yläkerran vessan takaseinään olisi tarkoitus laittaa tapetti. Eli se sentään oli jo mietitty, en seonnut enempää :D

Anonyymi kirjoitti...

Katos katos, mä löysin tänne.. :) Kiva lukee sun kuulumisia. <3


KIKI