maanantai 28. joulukuuta 2015

Oi kuusipuu ja vähän muutakin

Joulua vietettiin yhdessä läheisten kanssa. Mukavaa.

Mukavaa on myös ollut katsella kuvia blogeista muiden joulukoristeluista ja fiilistelyistä ja erityisesti joulukuusista. On niin monta tapaa koristella kuusi ja kuusen mallikin on usein hyvin erilainen, riippuen valitsijasta :) Meidän kuusi oli tänä vuonna hieman toispuoleinen tarkoituksella, jotta saatiin se tuohon musahuoneen nurkkaan mahtumaan. Ei liian leveä, ei liian kapea. Just sopiva meille tuohon paikkaan. No joo, minä ehkä saatoin toivoa suurempaa ja tuuheampaa kuusta keskelle musahuoneen lattiaa, mutta jospa ensi vuonna sitten!


Koristelussa olin tänä(kin) vuonna sitä mieltä, että more is more. Kuusen pääsivät siis kaikenväriset ja -kokoiset pallot, sekä sekalainen seurakunta muuta roipetta. Tämä hiiri on ollut jo monta vuotta mun suosikki, se on jotenkin niin hellyyttävä!
Lisäksi tein pieniä jouluisia asetelmia ympäri taloa. Pari esimerkkiä tässä:


Suivaantuneena kaikista erinäisiin lasikupuihin ja -kippoihin vangituista eläimistä (lue: kateellisena, koska en täksikään jouluksi löytänyt sopivaa bambia tahi pupua) tein vastaiskuksi asetelman nimeltä "Free as a bird" :) Lintuhäkki on joskus löytynyt kirppikseltä ja sen sisällä on ollut aiemmin viherkasvi.

Kirppikseltä löysin ennen joulua myös ihanan vanhan kakkuvuoan, jota ei voi enää käyttää leipomiseen. "Leivoin" siihen kuitenkin joulukakun ja se näyttää puolestaan tältä:
Vuoan korkeammalla olevaan keskiöön lainasin tuikkualustan aiemmalta kirppislöydöltäni eli Aarikan kynttilänjalalta. Toimii ihan kivasti.

Olisi ollut mukava esitellä eri joulujuttuja kalenterin muodossa, mutta ehkä ensi vuonna. Toisaalta harmitti, kun jäi taas monta kivaa juttua tekemättä, mutta onpahan ideoita valmiiksi ensi jouluksi!

Leppoisaa loppuvuotta kaikille!

Terkuin Eija

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihania asetelmia ja joulukuusi!
Meillä iski laiskuus kuusen suhteen, kenties jälleen ensi jouluna...

Muksaa loppuvuotta sinullekin!

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihania asetelmia ja joulukuusi!
Meillä iski laiskuus kuusen suhteen, kenties jälleen ensi jouluna...

Muksaa loppuvuotta sinullekin!

Marika kirjoitti...

Oih - kertakaikkisen valloittava tuo koristeltu häkki ♥

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitoksia Aseman laidalla ja Marru :)