perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulupuu on rakennettu

Huh, miten taas on ollut haipakkaa (lue: kotoilua perheen kanssa enimmäkseen), enkä ole joutanut paljon blogia päivittelemään saati muiden blogeja lueskelemaan! Täytyy viikonloppuna nyt ottaa blogienlukumaratooni :)Poikanen on saanut pikkukuusensa koristeltua ja hyvin jo neulaset varisee. Saadaan ensi viikolla sitten isompi kuusi tilalle.


Kirppispussukasta löytyi ihania pieniä kärpässieniä pikkukuusen oksille ;)


Violetti joulutähti pääsi koristamaan musahuoneen cd-hyllyn päällistä. Harmi, kun sisällä oleva lamppu taittaa tähden värin rusehtavaksi valon ollessa päällä. Mutta muuten kiva tähti, ilman valojakin!

Täällä on tänään vielä valkoista, mutta taitaa ikävä kyllä olla taas sulamaan päin. No, joulumaa löytyy sydämestä, vai miten se nyt meni!

Muistakaahan rentoutua kaiken jouluhässäkän keskellä :)

Terkuin Eija 

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Meilläkin on jo hetken ollut pikkukuusi lasipurkissa...on vaan ilman koristeita..:)

Anonyymi kirjoitti...

Tänään tupsahti postilaatikkoon kaunis joulukorttinne, kiitoksia kovasti! Minulla ei ole teidän 'uutta' osoitetta, niinpä toivottelen teidän koko poppoolle oikein ihanaa joulun aikaa tätä kautta! T. Sonja Tammelasta ❤️

Unknown kirjoitti...

Kaunis tapetti <3

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hyvä ajatus tuo pullo, meillakin on sellainen. Tämän joulun kuusi ei siihen mahtuisi, mutta ehkä joskus pienempikin kuusi riittää... mukavaa joulun odotusta!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista, ne aina ilahduttavat tosi paljon! Terkkuja Sonja, oispas kiva tietää mitä teille kuuluu! Vieläkö sulla on se blogi? Oon unohtanu osoitteen... Mukavaa joulunodotusta Irmastiina, Sonja, miia ketunkololla ja Sanna!