torstai 3. joulukuuta 2015

Vierivä kivi ei sammaloidu!

Täällä sitä vielä keikutaan, vuotta vanhempana mutta tuskin viisaampana :) Ihanaa oli juhlia viikonloppuna syntymäpäiviä rakkaiden ystävien läsnäollessa!
Toki sitten ollaankin sairasteltu kamalaa flunssaa ihan koko perheen voimin, mutta onpahan saanut levätä luvan kanssa ja toipua juhlien jälkeisestä väsymyksestä.

Jos sitä kohtapuoliin jaksaisi innostua joulun laittelusta!

Terkuin Eija


5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea!

rautatielaistalo kirjoitti...

Paljon onnea :) Meilläkin joulu hiipii kotiin pikkuhiljaa ja pienillä asioilla. Eipä onneksi ole mikään kiire jouluvalmisteluilla :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset Irmastiina ja rautatieläistaloon kiitos myös! Tuntuu ihan, että myöhässä ollaan koristeluiden suhteen, mutta kai sitä vielä ehtii...

unna kirjoitti...

Onnea! Kuulostaa hyvin tutulle juhlinta ja flunssa. Olin pe kaverin juhlissa ja ääni jäi sinne :) Hiljaisuuden keskellä onkin mukava valmistella hiljalleen joulua.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos unna! Hiljaisuus on joo välillä ihan hyvästä... Tosin meinasi jo seinät tuossa kaatua päälle, kun oltiin vaan kotioloissa keskenämme. Tulevana viikonloppuna pitäisi taas vähän juhlia, joten toivottavasti siinä vaiheessa jo lähtee muutakin ääntä kuin hillitöntä yskimistä ja nenänniistoturinoita :) Mukavia jouluvalmisteluja sinulle!