tiistai 5. tammikuuta 2016

Sydän lämpöä täys

Että sen ilmalämpöpumpun pitikin ruveta vinkumaan just ennen joulua. Ei sitä voi päällä pitää, koska se ujeltaa niin kovaa, joten meillä lämmitetään nyt ihan tosissaan puilla. Alakerrassa kun on vaan pari pientä sähköpatteria, koska tämä olohuone/ruokailutilahässäkkä on edelleen remontoimatta...


Ja saa ollakin vielä kotvasen. Tarkoitus oli aloittaa remppa ensi viikolla Poikasen syntymäpäiväjuhlien jälkeen, mutta kävikin niin, että Tommilla alkavatkin työt sopivasti ensi viikolla. Noh, jääpähän aikaa mietiskellä edelleen niitä tapetteja ja muita sisustusjuttuja :)

Ilmalämpöpumppufirman Keski-Suomen alueen huoltomies on kuulemma lomilla, joten meille yritetään saada huoltomies jostain muualta. Eipä oo näkynyt. No, onneksi on liiteri täynnä puita ja sydän lämpöä täys. Tulkoon vaan silmitön talvi!
Rapsakkaa Uutta Vuotta

terkuin Eija

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voihan pumppu. Eiköhän viimeistään sitten se tule kuntoon kun huoltomies saapuu. Remontointin viivästyminen on ikävää mutta syy on ilahduttava. Koska remontti alkaa?

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Täällä keski-suomessa tosiaan on nyt lämpö tarpeen... Hrrrrrr... Onni on oma uuni.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Täällä keski-suomessa tosiaan on nyt lämpö tarpeen... Hrrrrrr... Onni on oma uuni.

Unknown kirjoitti...

Pakkasta on täällä etelässäkin :) Meillä jäi lämpöpumput seiniä rumentamaan kun laitoimme maalämmön. No ihanasti se lämmittää vanhaa rintamamiestaloa. Mutta siitä huolimatta mä ihan fiilistellessä lämmitelen näin pakkasilla talon uuneja :) Kun remppa siirtyy voi vielä tehdä sitte viimehetken viilauksia :)

rautatielaistalo kirjoitti...

Onneksi on ihana pönttöuuni <3 Meidän talo on aivan jäätävä, puita saa kantaa oikein urakalla nyt. Juuri tuolta pakkasesta tulin puukassien kanssa, hyi kun menee pakkanen muihin ja ytimiin. Silti vanha talo on rakkain <3

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, lämmittävät näillä pakkasilla kovasti mieltä :)

Anonyymi: Ei oo mitään tietoa milloin remppa nyt sitten alkaa. Tommin työhomma kestää ehkä 3-5 viikkoa, joten ehkä sen jälkeen, jos ei muita töitä ilmaannu.

Syvältä.Sanna: Todellakin, todellakin. Aamu alkaa sillä, kun ensimmäisenä lyö tulet puuhellaan. Lounaan aikaan tulet sitten jompaankumpaan pönttikseen. Ja jos oikein kylmää on, niin vielä leivinuuniin iltapäivällä. Yläkerrassa ollaan lämmitetty VAIN joka toinen päivä :D

Villa Sievähelmi: Joo ilmalämpöpumput ei oo mitään kaunistuksia, mutta kaikkea ei kai voi saada? Kyllä puilla lämmittäessä on kuitenkin ihan eri tuntuista se lämpö, se jotenkin kietoo syleilyynsä :)

rautatieläistalo: Vanha talo ON rakkain <3 Pari kerrosta villasukkia, fleecekalsarit ja villapaita kuuluu asiaan :D