sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

It´s Sunday, I´m in love!

Mää oon rakastunut. Tuohon meidän musahuoneeseen siis :) Vaikkei se olekaan vielä valmiiksi sisustettu, niin siellä on mukavan kotoisaa olla. Laittaa joku vanha lp-levy taustalle soimaan, istua tuoliin ja lueksia vaikka blogeja. Teekupponen ja päivän raakasuklaakonvehti vieressä pöydällä (Poikanen on tässä toteutuneessa fantasiassa päiväunilla, toim. huom.). Ja mukavaa täällä on olla myös koko porukalla: Tommi selailee lattialla nuotteja ja soittelee kitaralla, Poikanen käy välillä soittamassa huuliharppusoolon tai näppäilee kaksikielistä muumikitaraansa. Joo. Mää tykkään.Tuo seinämaali on kyllä muuten ollut nappivalinta meille. Se on auringonvalossa raikkaan leikittelevä ja kirkas, ja pilvisellä säällä seesteinen, ja jotenkin rauhoittavan harmahtava turkoosi sävy. Että näin. Verhot on mietinnässä ja samaten matot. En vaan tajuu miten matot kuuluisi "oikeaoppisesti" asetella?!?

Huoneessa on tällä hetkellä tuon yläkuvassa näkyvän pöytäryhmän (tuolit realisointikeskuksesta, tupakkapöytä huutokaupasta) lisäksi edellisessä postauksessa näkyvä (klik!) cd-hylly (ilmaiseksi ystävän vanhemmilta saatu), sekä viherkasvien alla näkyvä lp-kaappi (ilmaiseksi Tommin entiseltä pomolta saatu). Muuta kiinteää kalustusta ei vielä ole, eikä taida tullakaan. Hetken aikaa voimme nauttia lähestulkoon minimalistisesta sisustuksesta. Mutta meidät tuntien saamme todellakin nauttia vain hetken ennen kuin huone on sen näköinen, että siellä on räjähtänyt sukkarekka/kalsaritehdas/lelukauppa/jne. Byääh. Minkäs sitä runsaalle ja sotkuiselle luonnolleen voi :/

Ollaan ehditty vähän siistimään Poikasen huonettakin, joten siitä kuvia ehkäpä jo ensi viikolla. Mukavaa pääsiäisviikkoa!

Terkuin Eija 

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heipat sinne rakastunut :) Laitoin sulle blogihaasteen käy kurkkimassa.

Kirsikka kirjoitti...

Onpas hurmaava lopputulos, tuolla ois ihana kuunnella musiikkia ja istuskella lueskelemassa.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Heipat Tianna Sievänen ja kiitos haasteesta. Menee varmaan väkisin ensi viikkoon, ennen kuin ehdin vastaamaan. Mutta yritän muistaa :)

Kiitos Kirsikka, joo siellä on kyllä kiva nyt istuskella, varsinkin kun olohuone on remppaamatta ja sotkuinen jajaja :)