torstai 2. huhtikuuta 2015

Munat kotelossa

Hitusen kehnosta pääsiäissäästä johtuen päätimme jäädä pyhien ajaksi kotosalle mökkeilyn sijaan. Jospa sitä olisi nyt aikaa vähän siivota ja laitella rauhassa huushollia!

Alkuviikko meni ihan täpinöissä, kun järkkäilin meidän MLL:n paikallisyhdistyksen puitteissa tipudiscoa alle kouluikäisille. Se olikin kiva tapahtuma ja paikalla oli liki 50 mukulaa, joten varmaan järjestetään toisenkin kerran vastaavanlainen. Meidän Poikanen oli myös hyvin innoissaan, kun sai discoilla serkkutyttöjen ja kavereiden kanssa, pompotella ilmapalloja mielin määrin ja käydä perinteisessä onginnassa onkimassa saippuakuplapullon ja muuta mukavaa pikkusälää. Kaiken kruunasi kasvomaalauspisteessä käteen maalattu leijonan kuva. Kotona iltapalapöydässä Poikanen lauleskeli "Sukka irti"-biisiä ja kylläpähän meitä hitusen nauratti!

Kesken discojärjestelyjen ja muiden pääsiäistohinoiden kerkesin värkkäämään kummitytöllemme pienen pääsiäisyllärin, jonka myötä toivotan Hyvää Pääsiäistä myös teille siellä ruudun takana:Niinpä. Ei mitään järkeä, mutta hauskaa oli askarrella.

Pääsiäisterveisin Eija

Ei kommentteja: