maanantai 2. maaliskuuta 2015

IIK!

Apua! Mää maalasin pönttöuunin kertaalleen, ja heti ensimmäisestä vedosta lähtien salpautui henki: ihan kauhee väri!Miten voi olla? Violetti! Mun lempiväri! Ei käy yhtään! Väärin meni! Sen perhanan mohairtelankin jälki on ihan hanurista!
Kävin illalla vielä sytyttämässä valot ja laitoin ne samantien pois päältä. Ei kestä katsoa. Uuh.

Mitä mää nyt teen?

IIK!

Paniikkiterveisin Eija

8 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Ja ei kun uusi yritys! Mulle kävi samoin takavuosina eteisaulan värin kanssa. Ihan kamala ja kammottava. Itkun kanssa vaihdoin uuteen ja rahaa meni. Lopputulos oli kuitenkin lopulta hyvä:)

Kirsikka kirjoitti...

Yrityksen ja erehdyksen kautta uutta väriä kehiin! Lohdullista ettei kaikilla muillakaan aina mee kuten Strömsössä.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kannattaa vaan maalata uudelleen, jos väri ei itseänsä miellytä. Itse harmittelen päivittäin poikien huoneessa ollessa, että miksi miksi miksi!?! en maalannut huonetta uudestaan, kun väri ei ollutkaan se mitä hain.

Susanna kirjoitti...

Minua niin naurattaa tämä paniikki, joka hyvin välittyy tänne asti! :D

Uutta väriä päälle vaan. Itse olen päätynyt siihen, että pönttikset pysyvät valkoisina. Kaikki muut tuntuu liian riskialttiilta.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Mää oon jo vähän rauhoittunut :) Äitikin sanoi, että silmä tottuu... Pönttis on nyt maalattu toiseen kertaan eikä se näytä enää ihan NIIN hirveältä... Sitä niinku koittaa psyykata itteensä siihen, että sitten kun kalusteet on paikallaan ja violetit koriste-esineet sitoo jotenkin tuon pönttiksen kohdilleen niin sitten se on ok. Haha. Toivossa on hyvä elää. Huomenna vielä kolmas kerros maalia.

-lele- kirjoitti...

Oi, mun mielestä toi on ihana :)

Kotipuutarhuri kirjoitti...

Tuohan on hienon värinen! Pensselillä pari tasottavaa kerrosta ja hyvää tulee. Mitä maalia muuten käytit? Helmi kalustemaali kestää kuumuutta väriä vaihtamatta. Sillä maalasin oman ruokahuoneen uunin ja hyvin on pysynyt. Kesällä taitaa mullekkin tulla vielä olkkarin pönttöuunin maalaus eteen. Sen verran rähjäisen värinen alkaa olemaan.

Tervetuloa muuten minunkin sivuilleni vaikka pääsääntöisesti käsitteleekin puutarhaa.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos -lele- ja Katja, ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Joo tämä saa toistaiseksi jäädä tämän väriseksi, katsotaan sitten miltä näyttää kun saadaan kalusteet paikoilleen ja panikoidaan vasta sitten :) Helmillä on maalattu tuo uuni. Ja tulen Katja kurkkaamaan paremmalla ajalla, puutarhahommat on kuitenkin omaakin sydäntä lähellä, vaikken varsinainen viherpeukalo olekaan ;)