keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Lisääntyminen

On se sitten jännä juttu tuo lisääntyminen. Kuulemma ainakin köyhyys lisääntyy, meidän ystävät lisääntyy ja vissiin perussuomalaisetkin lisääntyy (kääk). Hei, ja blogin lukijatkin lisääntyy eli Kassu, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin!


Me Tommin kanssa vaan ikäännytään. Hmpf.


Mutta tämä meidän jakkarapas lisääntyi :)


Ostin kesällä kirppikseltä muutamalla eurolla pienen vanhan jakkaran, joka ikävä kyllä nitkui ja notkui tämän elopainon alla. Muutama päivä sitten naapurin puuseppä nappasi jakkaran matkaansa, kun pyysin pientä fiksausta siihen ja valkoisen maalinkin halusin kaupan päälle. Aikansa kuluksi puuseppä oli nikkaroinut jakkaralle "poikasen", jonka (tietysti) muutti meille myös. Pönttiksen edessä on tälläisen selkävaivaisen kehäraakin ikävä kökkiä, joten tuo jakkara on ihan paras apuväline tulen sytytykseen. Poikanen pääseekin sitten makuuhuoneen takan ääreen oleilemaan. Ehkä olisi pitänyt jättää jakkarat maalamatta, mutta tällä kylmällä valkoisella nyt pärjätään. Ainakin hetki :)


Ensimmäisessä kuvassa näkyvä sininen lipasto on muuten anopin vanha. Väri vähän tökkii, mutta eipä arvaa ainakaan vielä mennä sitä muun väriseksi maalaamaan. Ja räsymatto on lainassa Marilta (kiitos siitä). Villasukat on Joulupukilta!


Viime perjantainen huutokauppa jäi ikävästi väliin kuoroleirin takia, mutta jos ylihuomenna kävisi vähän käsiään verryttelemässä. Katsotaan.Lisääntymisiin,

-Purppura-

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Vau, mitenkään ei pysty sanomana kumpi on vanha jakkara ja kumpi uusi. Kivoja molemmat!

kassu kirjoitti...

kiitos tervetulo toivotuksista :) kivan näköistä teillä :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Hei, tulin vierailulle Susannan blogin kautta ja ihastuin, joten jään lukijaksesi samantien ;D

Ihanat jakkarat ja kaunis talo teillä!
-Satu Aseman laidalta-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Susanna, jos ottaa jakkarat ihan lähitarkasteluun niin sitten erottaa alkuperäisen jakkaran kuhmut ja kolhut. Se on kaikkine vikoineen niistä kuitenkin se ihanampi :)

Kiitos Kassu! Meillä on kyllä aika sekamelska tämä talo, kun osa on uutta ja osa vanhaa. Koitan ottaa kevään aikana kuvia laajemmin talon huoneista, jahka valo tunkeutuu paremmin sisätiloihin.

Enpä arvannut että heti täällä taas lisäännytään... eli tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin Satu sieltä Aseman laidalta. Ja kiitos kauniista sanoistasi, piristi kovasti mieltä! Tulen vastavierailulle piakkoin :D

Hyvä Mieli kirjoitti...

Moi, hienot jakkarat sulla!! Iskin silmäni tuohon vaaleansiniseen lipastoon. Todella, todella nätti! ja vielä, Sinulle on tunnustus blogissani :)