torstai 6. tammikuuta 2011

Karhu nukkuu, karhu nukkuu talvipesässänsä...

Kylläpä ovat mukavia nämä vapaapäivät keskellä viikkoa. Voisi torkkua pitkin päivää (varsinkin kun pari viikkoa on valvonut yskä seuralaisenaan) tai vaikka kevääseen asti... Ja siitä tulikin mieleeni esitellä teille arabialainen karhu:

Se on Richard Lindhin (työskenteli Arabiassa 1955-1989) tuotantoa ja minusta kovin suloinen. Vaikka tykkäänkin talvesta ja lumesta, voisin helposti nukkua karhujen lailla muutaman kuukauden talviunta ja herätä kevääseen virkeänä -ja ehkä hieman laihtuneenakin :) Tämä kyseinen karhu nukkuu tällä hetkellä talviuntaan meidän makuuhuoneen hyllykössä. Kuvan olen ottanut vanhaan blogiini muutama vuosi sitten.


Onneksi ihan pian on jo viikonloppu! Meillä olisi huomenna ohjelmassa kuoron kuusenkaatajaiset ja lauantaina lähden ystävän kanssa kaupunkiin elokuviin ja syömään. Tommi saa sillä välin hoidella kylppärin rempan loppuun :D


Mukavaa loppuviikkoa
toivoo

Purppura

4 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Onpa todella hieno karhu ja eipä karhu arvaakkaan, että Arabian merkki massussaan, on varmaan Arabian keräilijöille melkoinen aarre :) Mukavaa elokuvailtaa!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Hyvä Mieli, elokuvailta sujui oikein mukavasti :) Tuo karhu on löytänyt tiensä meille mun mummon kautta, se kun oli aikanaan Arabiassa töissä.

Nimetön kirjoitti...

Ihana karhu! Mulla sattuu olemaan samaa sarjaa oleva nalle, se nukkuu myös, mutta hieman eri asennossa. Oletko koskaan saanut hinta-arviota karhustasi?

Leena

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Moi Leena ja anteeksi kun vastaus on viipynyt. En ole kysellyt mistään hinta-arviota karhuherralle, mutta luulisi sen nyt muutaman kympin ainakin olevan, kun ei noita kirppiksillä ainakaan näy juuri pyörivän :)