keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Valmis! (melkein)

Joo no tuota kylpyhuone alkaisi olla melkolailla valmis. Vessapaperirullateline ja pyyhekoukut puuttuvat, mutta puuttuvat ne vielä yläkerran vessastakin... Ja valoa ei ole yhtä pientä pöytälamppua enemmän, kun meidän sähkäri seikkailee tällä hetkellä jossain päin Meksikoa. Terkkuja vaan sinne päin, että 6 kappaletta halogeenispottia odottaa asentajaa... Niin ja peili. Se puuttuu. Nyt pitäisi löytää seinälle joku hieno yksilö, että pääsee peilailemaan. Tosin mitäs sillä peilillä kun ei ole valojakaan :)


Tässä kuvia kylppärin wc-osiosta:Allaskaappi teetettiin siis mittojen mukaan naapurin puusepällä, ja mun mielestä siitä tuli aika kiva. Tykkään varsinkin tuosta petsatusta koivutasosta. Vetimet ei ole ihan mun makuun, mutta ne saa vaihdettua sitten kun nenän eteen tupsahtaa paremmat yksilöt. Rööri-Roope onneksi hyväksyi (pitkin hampain ja matalasti muristen) mun hanavalinnan ja täytyy toivoa, että se nyt pelaa sitten käytössä. Mutta ei tuohon altaaseen olisi Oraksen tusinahana kyllä käynyt, vai mitä?
Tämä pytyn ja altaan yllä oleva ikkuna kaipaa jossain vaiheessa maalia. Tai lähinnä ikkunan pokat. Listat ajattelin jossain vaiheessa sutaista mustalla, että tulee vähän kontrastia. Palotikkaat on kivasti siinä kohdalla, että toivottavasti ei kukaan pervo innostu ikkunan taakse ihailemaan maisemia. En kyllä jaksa uskoa. Mutta mitäpä mieltä olette, tartteeko tuo ikkuna jonkinlaisia verhoja?


Kyselee mahottoman onnellinen uuden kylpyhuoneen osaomistaja

Purppura
Edit:

P.S. Susanna, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :)

2 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Kaunista tuli! Minä laittaisin ikkunaan verhot, mutta minkälaiset, sitä en tähän hätään keksi...

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Katjusha :) Joo en minäkään oikein osaa hahmottaa minkälaisen rievun tuohon heittäisi. Ehkä laitan ikkunan väliin tai ikkunalaudalle vanhoja pulloja koristeeksi (niin siinä vanhassakin kylppärissä oli) kun ei viitsisi mitään pitsihirvitystä tuohon valon eteen laittaa... Tuumaillaan!