sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Huutoja

Perjantai-iltana intouduttiin ystävän kanssa jälleen huutokauppaan. Tunnelma oli aivan erilainen kuin viimeksi, ei ollenkaan niin leppoisa. Porukkaa oli kuin Kari Tapion konsertissa ja jotkut huutajat tuntuivat tietävän todella tarkkaan mitä haluavat ja paljonko siitä kannattaa maksaa. Eli perun puheeni siitä, että hinnat olisivat kirppareita halvempia... Ei ainakaan tällä kertaa. Kallein ostos taisi olla Arabian kaksinokkakannu, josta joku oli valmis maksamaan 570 euroa. Sai kyllä aplodit huutonsa johdosta... 

Minä olin liikkeellä pikkurahan kanssa (tällä palkalla kun ei voi muuta), mutta löytöjä tuli tehtyä silti. Kylpyhuoneeseen löysin peilin 7 eurolla:


... eli Mäkisen Kuvastimen seinäpeili vuodelta 1971. Moitteettomassa kunnossa ja kun se on korkea ja kapea niin sopi vallan mainiosti meidän kylppäriin. Ja se, että se on jo paikallaan kylppärin seinällä on tuulettamisen paikka, juhuu!!!


Vähän tuli tietysti huudeltua myös niin sanotusti sivu suun, eli matkaan tarttui tottakai kaikkea pientä  ja tarpeellista, kuten tämä puupökkelö:Mutta kuten näette, se ihan oikeasti tuli käyttöön :) Nyt ei loju lahjapaperirullat miten sattuu ja missä sattuu. En tiedä pitääkö vuosiluku pohjassa paikkaansa, mutta ei tuo pökkelö ihan uuden karhea ole joka tapauksessa. Joku juippi kehtasi kuittailla huutokaupan parkkiksella, että tuolla lämmittää hyvin saunan... hehe.

Lisäksi huutelin Sointulaan tämän pienen söpöläisen:


Pitäähän nyt joka torpassa kunnon öljylamppu olla :) Lanka puuttuu, mutta tuskinpa tuota nyt poltettua tulee kuitenkaan. Tommi tutkaili sitä juuri tarkemmin ja huomasi, että jalustan pohjassa on kiinnityskohdat ruuveille, mikä tarkoittaa sitä, että lampun saa asennettua myös seinälle. Lampun pystyy kääntämään tietysti pystyasentoon siinä seinällä.

No niin. Esittelen loput huudot toisella kertaa. Nyt täytyy lähteä äidin luo sunnuntailounaalle.

Huutelemisiin!!!

Purppura


Ei kommentteja: