keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Tule kanssani kylpyyyyyyyn...... tai siis no amme puuttuu mutta suihkuun pääsee :)


Eli muutama (heikkolaatuinen) kuva meidän upouudesta kylppäristä:Kuten kuvista näkyy, kylpyhuoneesta puuttuu pöntön ja altaan lisäksi myös valot. Ja katto (vanha puupaneeli heijastuu alimmasta kuvasta). Eli siis Tommi on tänään hakenut uudet paneelit kattoon, ja mun homma on sitten jossain vaiheessa maalata ne valkoiseksi (Tommi huomautti juuri, että niitä ei maalata, vaan ne kosteuskäsitellään saunasuojalla, pah). Lattia näyttää kuvassa melkoisen likaiselta, ja sitä se kuvaushetkellä olikin. Saatte kuitenkin nyt jonkinlaisen kuvan laatoituksesta näitten kuvien perusteella. Kyllä tämä paremmalta näyttää luonnossa, eli vika on kuvaajassa, ei laatoituksessa :)


Pöntöstä muuten puheen ollen, haimme eilen luottorautakaupastamme sellaisen. Nyt se pönöttää tuossa keskellä tuvan lattiaa, jääkaapin oven edessä. Liekö tarkoituksella nakattu siihen jääkaapilla asiointia vaikeuttamaan???


Kyllä on mukavaa taas lotrata suihkussa. Varsinkin kun lämmin vesi ei lopu kesken. Ei ole yhtään ikävä entistä lämminvesivaraajaa, eikä myöskään sinistä muovimattoa, jolla kylppäri oli aiemmin vuorattu. Muistin virkistämiseksi tässä kuva lähtötilanteesta:Huoh. Kamala. Uuteen kylppäriin hommataan suihkuverhon sijaan kääntyvä suihkuovi, jahka ehditään. Toistaiseksi joudumme tyytymään kuitenkin verhoon (älkää peljätkö, en laittanut tuota vanhaa enää paikalleen). Allas hommattiin jo aikaa sitten, ja allaskaappi on työn alla naapurin puusepällä. Ne kun saadaan paikoilleen, niin voidaan asentaa pönttökin. Hiljaa hyvä tulee :)8 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Tosi kaunis tuo keskiosa missä suihku on. Oisipa meilläkin jo uusi kylppäri. Haaveissa aina vaan aloittaa rintamamiestaloon lisäosan tekeminen, johon tulisi toimiva kodinhoitohuone/kylppäri. Mutta vielä käymme pihasaunassa ja suihkussa, kun laiskottaa aloittaa projekti.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno, wau! :)Onnea uudelle kylppärille! ;)


KIKI

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kiki!

Katjushka, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Pihasauna on erittäin hyvä vaihtoehto, en vaihtaisi sitä kyllä mistään hinnasta sisätiloissa nököttävään sähkösaunaan :)

Katjusha kirjoitti...

Meillä olis tarkoitus tehdä pihasaunasta "vanhanaikaisempi". Vesivaraaja pois ja pata kiukaan kylkeen. Pihasauna on kyllä huippu olla olemassa!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Joo meillä on ihan sellainen vanhanaikainen pihasauna, pata löytyy ja siihen kannetaan vesi omasta pihakaivosta :) Tarkoitus olisi saunaa laittaa pinnaltaan siistimmäksi ja uusia lauteet jossain vaiheessa. Ehkä ensi kesänä...

Unknown kirjoitti...

Hieno tuli! Kyllä kannatti ottaa musta laatta takaseinään! Ja mosaiikista tuli upea. Hyvä, kun ette jakaneet sitä kahteen raitaan, koska noin on kivempi. Tommi tehnyt siistiä työtä, hyvä poika ;) Pitää tulla kattoon uutta kylpylää ihan livenä, kun käydään Suolahdessa.

Unknown kirjoitti...

Ihme käyttäjätunnus tuli mulle! Ksmaykyt on mäyräkoirakerho, mutta miksiköhän mulle sen anto... hmmm. T. Mari

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Tsihih, ksmaykyt :) Joo tervetuloa vaan kyläilemään. Parempi on mustalla seinällä kuin kokovalkoisella. Ja yhdellä raidalla. Tommia on koitettu kovasti kehua työn jäljestä...