sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Komuutti ja kipot

Se siitä reippaudesta sitten... Tämän viikon ohjelmaa ovat sotkeneet neljä joulukonserttia (joista viimeinen tänään, huoh) ja niinpä mieleen on taas noussut kysymys: Onko elämää kuoron ulkopuolella??? Eipä silti, mukavaahan se on ollut virittäytyä itsekin joulutunnelmiin laulujen muodossa. Mutta lahjat ovat edelleen hankkimatta, joten ensi viikolla onkin sutinaa sitten tonttujuttujen tiimoilta.


Lupasin laittaa kuvan viime viikonlopun kirpputorihankinnasta, ja tässä se nyt tulee: tadaa!
Eli huikean hieno vanha pesukomuutti, joka tuo vähän vanhan ajan tunnelmaa meidän uuteen yläkerran vessaamme. Kaapissa ei ole hyllyjä tallella, joten sain tuupattua roskiksen sinne sisään piiloon. Ja komuutin kannen alle mahtuu hyvin hygieniatarvikkeita, joten nekin ovat poissa silmistä. Tykkään!


Samaiselta kirpputorilta tarttui pari päivää aiemmin mukaan pari Arabian vanhaa kippoa kappalehintaan 6,50 €. Se ei ole mun mielestä nykykirppistaksojen mukaan kovin kallis hinta ehjästä vanhasta tavarasta. Varsinkin kun tuotteiden vieressä oli uudempia peltipurkkeja yli kympin hintaan. Joten tässä seuraavassa kuvassa on Arabiaa eri aikakausilta sulassa sovussa: uusi sydänpurkki, valkoinen soikea astia kruunuleimalla (1949-1964) ja punaraitainen kulho piippuleimalla (1932-1949). Joo ja piparien tulisi tietenkin olla itse leivottuja, mutta kun ei...
Perjantai-ilta tuli vietettyä hyvän ystävän kanssa elämäni ensimmäisessä huutokaupassa ja ai että meillä oli hauskaa! Meklari osasi hommansa ja tunnelma oli lämmin (vaikka itse tilaisuuteen olisikin pitänyt pukea päälleen pari lämpökerrastoa ja pilkkihaalarit). Tulihan sitä siellä sitten kättä kohoteltua lämpimikseen ja vähän huudettuakin :D Laitan huudoista kuvia ensi viikon puolella. Hinnat huutokaupassa olivat kyllä halvemmat kun monella kirpputorilla, joten suosittelen lämpimästi käyntiä lähimmmässä huutokaupassa. Ja uuttakin tavaraa oli, eli ei tarvitse olla romudiggari tehdäkseen löytöjä!
terveisin

huutokuoroon liittynyt

Purppura

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

ihana kommuutti :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitti, niin munkin mielestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienon löydön oot kyllä tehny! Löysitkö teiltäpäin vai meiltäpäin...? ;)

KIKI

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Täältä meiltä päin :) En oo ehtiny sinne teille päin kirpputori- tai kauppa-asioille piiiiitkään aikaan, pöh. Ehkä alkuvuodesta sitten. Olisi niin mahottoman kiva tulla käymään myös teillä katsomaan pikkuneitiä... nii ja sua tietysti kans :D