sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta... myyty Purppuralle!

Röyh. Tämä vissiin kiteyttää tämän Joulun ajan toiminnot :)


Lupasin laittaa kuvia huutokauppaostoksista ja tässä tulee nyt pari kohdetta, joiden kohdalla kättäni heiluttelin:
eli Finelin iso emalikahvipannu. Söpö, vaikken olekaan sinisen värin ystävä :)


Sitten mikätin, eli itse en tiennyt mihin tarkoitukseen tämä esine on, mutta meklari valisti sen olevan kaviaarin tarjoiluun tarkoitettu astia:
Kupu kääntyy siis kokonaan pois tieltä, ja sisällä on lasinen (kristallinen?) tarjoilukippo, johon saa kaviaarin laitettua. Kipon alle jää vielä tilaa jäämurskalle, jotta tuote säilyy pidempään nautittavassa muodossa. Tsihih, tokihan tämä oli saatava, kun meillä syödään niin usein kaviaaria...


Ja vielä yksi huuto, eli kotimainen peili päiväyksellä 19.12.1967. Must have.
Näiden lisäksi käsi kramppasi pesukomuutin, pienen sivupöydän ja retropetivaatteita sisältävän pahvilootan kohdalla. Hmm. Saas nähdä milloin pääsen seuraavan kerran (vähäisiä) rahojani tuhlaamaan.


Joulupukki oli kiltti, tai siis ilmeisesti minä olin ollut hyvin kiltti. Sain lahjaksi mm. toivomaani Aika-astiasarjaa ja vähän Taikaakin...
Ja kahdet villasukat (onnentyttö!), jotka tietenkin tulevat välittömästi käyttöön.  Erityisen mukavaa tässä Joulussa oli kuitenkin se, että saimme viettää Tommin kanssa aattoillan tässä kotosalla. Jotenkin herkkää ajatella, että vaikka tämä on meidän ensimmäinen Joulumme Sointulassa, on talossa vietetty Joulua ennen meitä 84:n vuoden ajan!


Rauhaisia Joulun välipäiviä

toivottelee ähkyssä

Purppura 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aikaa ja Taikaa :D Toivotan kumpaakin myös koko täksi uudeksi vuodeksi, arvokkaita asioita <3

Voi kunpa mekin ukallettais ensi joulu viettää ihan vain omalla porukalla. Toivoin sitä jo nyt, mutta aloin kuitenkin haalia ja huolehtia ja sit se meni silleen.

Halauksia
- ia

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Ia, aikaa ja taikaa toivon myös sinulle ja koko perheelle <3 Toivottavasti ensi Jouluna uskallatte nauttia olostanne oman perheen kesken!