torstai 29. lokakuuta 2015

Karttataulu

Taas on saatu yksi taulu seinälle. Hitaasti, mutta varmasti! Pysyisihän se pora mullakin kädessä, mutta kun sitä näköjään mieluummin muistuttelee tuota ammattimiestä kuukausitolkulla... Tuo kyseinen taulu on ollut Tommilla jo ennen meidän yhteisen ajanlaskumme alkua ja on vissiin alunperin jonkun konvehtirasian kansi tai jotain. Muistaakseni näin olen kuullut kerrottavan. Erityisen hankala kuvattava joka tapauksessa, kun hohtaa silleen mukavasti :)Lokakuu on humpsahtanut ohi ihan huomaamatta ja kohtahan se on jo joulukin käsillä! Muutamaa joulublogia olen jo käynyt kurkkimassa, mutta vielä en ole itse ehtinyt suunnitella mitään pientä fiilistelyä lukuunottamatta. Tässä olisi vielä vietettävä yhdet pyöreät juhlat ennen joulua... Kääk.

Leppoisaa loppuviikkoa

Terkuin Eija

5 kommenttia:

E kirjoitti...

Tuttu maailmankartta! Se on tosiaan isokokoisen suklaarasian kansi. Itselläni oli samanlainen, mutta missä se on nykyään, hmm... Ihastuin siihen lapsena ikihyviksi :)

Mima kirjoitti...

Kyllä tosiaan, suklaarasian kannessa tuo kartta koreili. Aikoinaan sen olisin halunnut mutta oli kallis. Mutta mutta löysin kun löysinkin sen silloin sitten vähän myöhemmin alennuksesta. Kehystin sen ja siitä lähtien se on kulkenut muutoissa mukanani. Kivalta se näyttää myös vaaleissa raameissa! Kaunis valaisin myös! :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kivaa Elise ja Mima, että vahvistitte tuon suklaarasiatarinan. Mää oon aina vähän epäillyt sitä, kun en oo koskaan noin nättiä suklaarasiaa nähnyt. Lähinnä normifasurasioita vaan :)

rautatielaistalo kirjoitti...

Ja minä niin tykkään teidän kodin tapeteista :) Tosi kaunis kokonaisuus näissä kuvissa.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos rautatieläistaloon :) Tämä tapetti on kyllä kiva, tykkään siitä itsekin tosi paljon!