sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Blogihaaste

Sain Villa Sievähelmen Tiannalta blogihaasteen, jonka tarkoituksena on nostaa esiin alle tuhannen lukijan blogeja. No, mulla on blogissa 57 kirjautunutta lukijaa, ja oon kiitollinen ihan jokaisesta, joka mun sepustuksia jaksaa lukea! Tuntuisi hullulta kirjoittaa yli tuhannelle :) Että kiitos haasteesta, tässä vastauksia kysymyksiin:

1. Mistä innostut bloggailuun?
Aloitin bloggaamisen toisessa blogissa jo kymmenisen vuotta sitten. Sain idean Jenkeissä tuolloin asuneelta ystävältä, jolla oli oma blogi. Hän oli perustanut blogin pitääkseen ystävät ja sukulaiset ajan tasalla kuulumisistaan, ja ajattelin itsekin blogia perustaessani, että tietääpähän kauempana asuvat ystävät mitä mulle kuuluu. Ensimmäinen blogini oli sellainen päiväkirjamainen viritelmä, jossa lähinnä keskityin kertomaan sen hetkisistä fiiliksistäni ja kuulumisistani. Kuvilla ei ollut kovin tärkeä rooli siinä blogissa. Tämän blogin perustin 5 vuotta sitten, kun olimme ostaneet tämän talon. Halusin tallentaa blogin muotoon meidän rempan etenemistä ja sisustusjuttuja.

2. Onko blogin lukijamäärä kuinka tärkeä?
No niin kuin aiemmin jo mainitsin, olen tosi iloinen kaikista 57 lukijastani (josta kaikki eivät kyllä vissiin käy edes lukemassa blogia). On kivaa, että joku lukee ja varsinkin kommentoi :) Ehkä on kuitenkin vapautuneempaa kirjoittaa ihan pikkuporukalle, kuin tuhatpäiselle yleisölle, koska sitten tulisi kovat paineet julkaista jotain järkevää usein ja hienoilla kuvilla höystettynä.
 
3. Miten keksit blogillesi nimen?
Halusin blogin nimen liittyvän jotenkin tähän taloon ja sitten alkoikin soimaan päässä Neon2:n biisi Tässä talossa, näissä huoneissa jne. Ja se tuntui sopivan hyvin blogin nimeksi.

4. Asutko mieleisessäsi kodissa?
Kyllä, tosin rempattavaa riittää vielä. Ja ainahan saa haaveilla vielä paremmasta! Verrattuna entiseen kämppään, kunnan vuokrarivariin, tämä talo on vienyt voiton 100-0.

5. Oletko koskaan saanut loukkavia kommentteja blogistasi?
En. Se tuntuisi varmasti pahalta.

6. Oletko hamsteri :D ?
No todellakin! Tavaraa ois vaikka pienen puodin perustamiseen. Mutta kun se luopuminen on niiiiiin tuskallista!

7. Jännittikö ensimmäisen postauksen julkaiseminen?
Ei. Oli vaan mukava kutina päällä :)

8. Mitä perheesi/ ystävät ajattelevat blogaamisestasi?
He varmaan pitävät sitä suhteellisen harmittomana harrasteluna, jota se onkin.

9. Mistä ostat kotiisi huonekaluja yms sisustushärpäkettä?
No tietysti kirppiksiltä ja huutokaupasta ja muista paikoista, joissa tulee vastaan vanhaa tavaraa.

10.Oletko puutarha ihminen ?
Kyllä kai, tosin intoa on enemmän kuin taitoa. Ja nyt se intokin on ollut vähän hakusalla Poikasen syntymän jälkeen. Mutta rakastan kyllä kauniita puutarhoja ja haluaisin sellaisen itsellenikin.

11. Kerro jotain haasteen lähettäjästä ja miksi hänen blogiaan voisi kurkata :) 
Nyt täytyy myöntää, että en ole vielä tutustunut Tiannan Villa Sievähelmeen, mutta aion kyllä. Ihan lähiaikoina :)

Että näin. Pitääkö mun nyt haastaa joku? Voisko joku nyt vaan napata tämän tästä, kun mun pitää lähteä iltapuuron laittoon... 

Huomenna taitaa tulla postaus Poikasen huoneesta. Jeps.

Terkuin Eija

Ei kommentteja: