tiistai 6. tammikuuta 2015

Remppasuunnitelmia part 134

Pakkanen on vissiin päivän sana. Täytyy nauttia nyt tästä edessä näkyvästä maisemasta, kun huomenna se on jo kaukainen muisto... Kuva on siis otettu ikkunan läpi!


Tämä viikko menee enemmän tai vähemmän kotona lusmuillessa, ja suunnitellen Poikasen 2-vuotissyntymäpäiväjuhlia. Kun juhlat on juhlittu, alkaa arki ja se taitaa alkaakin sitten ryminällä. Tommi nimittäin lupasi aloittaa meidän ruokailuhuoneen remontin, ja huoneesta toivottavasti kuoriutuukin rempan myötä sitten ruokaSALI. Hehe. Neliöitä huoneessa on vähän, mutta salin tuntua toivottavasti tuovat sitten tapetti ja muu sisustus. Otin vähän ideakuvia Pinterestistä, näissä kaikissa on jotain kivaa (ja osassa myös jotain hirveää!):

Love this table from Dear Lillie blog. pretty blue walls, whitewash furniture, Paris shabby chic style   (I'm my honey ever lets me paint that "beautiful" dining room table)
dining room. LOVE the antique chairs and colored wood table. #color #texture #different   eclectic style mixed chairs, wicker...great ceiling, tall walls, and wood floors
Tan and turquoise dining room in the Washington DC home of Christen Bensten of Blue Egg Brown Nest – photo: Helen Norman!   AM Dolce Vita: Dining Room Chandelier Reveal, dining room crystal chandelier, trellis area rug, double pedestal dining room, oval back Louis dining chairs
Calming Gray Dining Room

En tiedä, saatteko kiinni ajatuksesta, mutta tarkoituksena olisi tehdä huoneesta talon "hienoin" huone, mutta kuitenkin sellaisella rennolla otteella. Tilaa tällä hetkellä hallitsee ja tilan tyylin määrittelee hyvin pitkälti meidän pöytäryhmä, joka on alkuperältään ranskalainen ja ostettu käytetyn tavaran liikkeestä jokunen vuosi sitten. Tyyliä näkyy tässä vanhassa kuvassa:Tommin toiveena oli ainoastaan, että tapetti ei saa olla vaaleanpunainen. Tapettiasiaa oon pyöritellyt mielessäni paljon, ja ihania vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka, mutta tuo ruokaryhmä. Huoh. En halua sitä vielä vaihtaa, vaikka toisaalta... No, en mieti nyt sitä. Tässä olisi muutama ihana tapetti Tapettitehdas Ritola&Pihlgrenin sekä Tapettitalon sivustoilta:

Kuninkaansali  Svinhufvud

Pikkurokokoo   Kestikievari

Hyasintti

Ai niin. Ei vaaleanpunaista. *huokaus*

67209  69723

69265  69024

68882   

Ei ku emmää tiiä. Jatkan pähkäilyä.

*huokaus*

Ja pimeyskin jo ehti laskea tässä välissä, kun piti tehdä ruokaa, nukuttaa Poikanen, pöyhiä pönttistä ja porinmattia, pähkäillä vähän jne. Ei se mitään. Kaunista on.Huokailuterkuin Eija

P.s. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!


6 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Remppaa on aina ihana suunnitella. Meillä seuraavaksi edessä on tuo alakerran Wc ja sitten olisi pari muuta isompaa juttua. Onneksi ei ole kiire mihinkään:)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Joo remppaa on ihana suunnitella, mutta vaihtoehtoja on liikaa :) Ja tuosta kiireestä vielä: me ollaan asuttu tässä jo 5 (!) vuotta ja vieläkin on remontit ihan kesken. Kohta saa jo aloittaa alusta :) Mutta tämähän on elämäntapa, eikös juu? ;)

Unknown kirjoitti...

Hejsan :) Tällä uusi innokas lukijasi.Tapetin valinta on vaikeaa!Samaa pähkäillään täällä.Ihan blogi sulla.Olen tässä uppoutuneena selannut sen kokonaan läpi :)Tervetuloa vierailulle meille Villa Sievähelmeen.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No kiitos Tianna kivasta kommentista :) Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin. Yritän ehtiä vastavierailulle piakkoin!

Kirsikka kirjoitti...

Heippa, tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksi.
Meillä yhdistetään uudessa/vanhassa talossa alakerran kolme huonetta yhdeksi niin, että toisessa päässä on ruokailutila ja toisessa tv ja sohvaryhmä. Minäkin haluaisin ruokailutilaan jotain salimaista henkeä. Tuo kuva missä on turkoosiin vivahtava pöytä on noista suosikkini, haluaisin jotain juhlavaa mutta samalla rouheaa, en liian romanttista.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiva kun tulit Kirsikka! Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :) Joo mun mielestä se sama kuva on ihanin. Ei vaan voi alkaa loihtimaan rouheaa tiiliseinää tähän taloon, jos oiskin joku kiva kellaritila, niin sitten kyllä! Meillä oli tarkoitus tehdä juuri kuvaamallasi tyylillä, eli kahden huoneen välistä onkin jo seinä kaadettu ja toiseen päähän ajateltiin olohuone ja toiseen ruokailutila. Mutta mittailujen jälkeen todettiin, että meidän tänhetkinen ruokaryhmä ei vaan mahdu sinne. Ja suunnitelmat meni kaikkinensa vähän uusiksi. MUTTA: Tänään raahattiin kamat pois ruokahuoneesta olohuoneen puolelle, että armas puolisoni pääsee sitä ruokahuonetta remppaamaan, ja nyt näyttääkin siltä, että se alkuperäinen suunnitelma saattaisi sittenkin toimia! Eli nyt mää olen ihan ihmeissäni, että mitä mää tän tilanteen kanssa lopulta teen...