tiistai 20. tammikuuta 2015

Musacorner

Sisustuskauppa meidän kylällä lopetti viime viikolla ja nappasin sieltä matkaani muutaman puulootan hyötykäyttöä varten. Meidän cd-levyt ovat köllötelleet kiltisti puusohvan sisässä näihin päiviin asti, mutta koska puusohva muutti yläkertaan Poikasen huoneeseen, oli tilalle keksittävä joku muu säilytyssysteemi. Haaveilin vastaavista laatikoista jo jokunen vuosi sitten, mutta koska rahaa ei ollut silloin (eikä kyllä nytkään ollut, varsinkaan ilman alennuksia) jäi suunnitelma ajatuksen tasolle. Mutta nyt (kun lootatkin ovat jo menneen talven trendejä), muutama musta ja pari mintunvihreää lootaa saavat säilyttää meidän musaa olohuoneen nurkassa. Joka on btw tällä hetkellä kaaoksen kourissa, mutta siitä myöhemmin *huoh*, Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että seinällä olevat peili ja Sorsakosken albumien kannet sijaitsivat aiemmin yläkerran musahuoneessa (joka on nyt Poikasen huone, siitäkin tuonnempana).

Poikanen järjesteli vasemmalla alhaalla olevan lootan cd-levyt...Poikasen 2-vuotissyntymäpäivätkin jäi viettämättä, kun ankara norovirus iski päivänsankariin vartti ennen ensimmäisten vieraiden tuloa. Onneksi ei ehditty tartuttaa ketään muuta, oli nimittäin semmoinen tauti että huh huh. Viikkohan siinä meni sairastellessa! Yritetään juhlia uudestaan reilun viikon päästä, ja kahta kauheammin sitten tietysti :)

Pysykääpäs terveinä siellä!

Terkuin Eija

9 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kiva nurkkaus ja nuo laatikot on mun mielestä ajattomia ja passeleita vanhan talon henkeen.
Voih, olipa taudilla ajoitus. Toivottavasti bileet vaan paranee, kun ne joudutaan järjestämään uudelleen. :)

Villakaardemumma kirjoitti...

Arvaas, sain joululahjaksi ihanan, ison ja itsetehdyn sisustuslootan tyylillä "ranskalainen vihannestori". Tein sen päälle meidän olkkariin musapisteen. Otanpa kuvia ja laitan blogiin, kunhan ehdin.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kirsikka, kiitos ja koitamme juhlia ankarasti ;)
Villa Kardemumma, kuulostaa kivalta lahjalta! Sitä oltiin vissiin oltu kilttinä :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Ihan älyttömän hienoja blogissasi. Ja nuo Topin levytkin! Kyseiseltä levyltä löytyy meidän häätanssikin :)

Unknown kirjoitti...

Tosi kaunis tapetti.

Hui - Hai Piia kirjoitti...

Älyttömän hienoja lootia, näistä voisi rakennella vaikka mitähylyjä.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hui - Hai Piia: No joo, täytyy varmaan laittaa ne Poikasen huoneeseen kun cd-levyille taitaa tullakin toinen säilytysratkaisu :)

Marika kirjoitti...

Uijui! Onpas kivasti levyt noissa laatikoissa! Näyttää todella hyvältä! :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Marika ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :)

Harmi, että uuden musahuoneen myötä cd-levyt on jo odottamassa pääsyä uuteen säilytyspaikkaan. Puulootat saavat jäädä Poikasen lelulaatikoiksi.