tiistai 2. joulukuuta 2014

En etsi valtaa, loistoa (mutta vähän kultaa kaipaan kumminkin)

Kommentoin tuossa taannoin Nelliinan puutalo-blogissa keskustelua kullan käytöstä sisustuksessa (klik). Ja nyt tarkoitan kultaa värinä, en materiaalina heheh. Ihan siihen ei varat riitä! Meillä siis on yläkerran pienenpieni vessa täynnä kultaa ja tajusin, että vähän huonosti on tullut vessaa kuvattua eli vähän tunnelmaa meidän kullitetusta vessastamme, olkaa hyvät!Ajatus kullanvärisestä seinästä lähti tietysti tapetista, joka on Pihlgren&Ritolan Haitinmäki. Kullanväriset taulunkehykset löytyivät kerran kirppikseltä, samoin kullanvärinen pikkupeili pesukomuutin päällä. Itse pesukomuuttikin on kirppikseltä, ja se kätkee sisäänsä vessapaperit sun muut härpäkkeet. Valkoinen sydänkaappi on ostettu KodinTerrasta joskusmuinoin ja se päätyi lopulta lääkekaapiksi. Olisin halunnut pikkuvessaamme tietystikin kullanvärisen kattokruunun, mutta tila on niin matala, että päädyttiin kattoon upotettuihin halogeenivalaisimiin. Kyllä tässä vessassa on ihan ilo asioida mun mielestä ;)

Terkuin Eija

P.s. Ehkä vähän joulujuttuja loppuviikosta.
P.p.s. Ehkä on vielä laittamatta arvontapalkinto postiin, sori Katja!

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten kaunis vessa!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Irmastiina :) Eikös sitä sanota, että pieni on kaunista? Tää meidän vessa on hyvin pieni!

Susanna kirjoitti...

Kulta on inhokkini, mutta juuri tuollaisessa tarkoituksessa se on niin paikallaan! Vessa on täydellinen paikka kullalle, timanteille, kattokruunuille ja tietenkin Mona Lisalle! Mahtavaa!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No mutta kiitos Susanna! Kyllä jokaisessa vessassa pitää vähän kultaa ja tai ainakin kimallusta olla, muutenhan se ois vaan -öö- vessa :D

Villakaardemumma kirjoitti...

Satuinpa sopivasti blogiisi ka näin mainion vessan! Hauska ja KAUNIS!
Liityin lukijaksesi saman tien.
Tulehan vastavierailulle meillekin:)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Villa Kardemumma, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Ja kiitos kommentista. Kävin pikaisesti jo kurkkaamassa teille, tulen paremmalla ajalla toisen kerran. Nyt on työlistalla joulukortteja ja valokuvakirjaa jajajaja... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai että tää vessa(kin) näyttää hyvälle, viimein pääsin ihastelemaan kotinne kuvia. -Sanna

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Sanna, kiva kun tulit kurkkaamaan tähän taloon ja näihin huoneisiin :)