tiistai 3. syyskuuta 2013

Joulu tuli (ja meni) ja taas sitä ootellaan

Viime viikolla meidän elämä oli yhtä juhlaa, kun vietimme muutaman päivän sisällä kummityttömme 2-vuotissyntymäpäiviä, Pikkuhyypiön ensimmäisiä nimipäiviä ja Tommin pikkuveljen rippijuhlia. Eilen suoritettiin sitten puolihallittu mahalasku arkeen (plötsis) ja nyt koitetaan keksimällä keksiä uusia juhlan aiheita.

Eilen oli kyllä vähän niin kuin Joulu, kun postissa saapui hartaasti odotettu blogikilpailun voittopaketti:Eli meikäläistä onnisti ihan kympillä kun Lievestuore As.  arpoi voittajan blogissaan käydyn arvauskisan jälkeen. Ja voitinpa vielä väärällä vastauksella eli ihan moukan tuuria :) Eipä olekaan kyllä ollut arpaonnea pitkään aikaan ennen tätä!

Ja mitäpä sieltä paketista paljastuikaan?Sieltä kuoriutui lukemaan kutsuva kirja Upeaa rojua, Vanhojen huonekalujen uusi elämä. En ole vielä ehtinyt kirjaa avata -ja totta puhuen vähän hirvittääkin avata, ettei vaan kohta iske karmea tuunausinnostus... Kun nyt ei vaan olisi oikein aikaa paneutua mihinkään hienoon ja aikaavievään. Tai voi kai sitä vaan lukaista ihaillen muiden aikaansaannoksia, vähän niin kuin täällä blogimaailmassakin!

Kirjan mukana tuli myös suloinen, veturinmallinen piparkakkumuotti eli kai se on jo ruvettava suunnittelemaan sitä oikeaa Joulua leipomisineen ja muine hössötyksineen... Ja on me itse asiassa jo vähän suunniteltukin, tsihih!


Joulunodotusterveisin

Purppura

P.s. Lievestuore As., kiitos vielä paketista ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi tähän taloon ja näihin huoneisiin!

P.p.s. Emmää nyt ihan Jouluhullu kuitenkaan oo...

P.p.p.s. Tai oommää ehkä ihan vähän.

4 kommenttia:

Lievestuore As. kirjoitti...

Hyvä että paketti oli mieleinen :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kyllä se oli :-) Nyt viikonloppuna on vakaa aikomus ottaa kirja käteen, teekupponen toiseen ja vallata sohvannurkka!

POMPOM kirjoitti...

Oijoi! Tuollaista kirjaa en ole vielä nähnytkään! Tuotkos joskus sen puodille näytille?

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Jepulis :-)