torstai 28. lokakuuta 2010

Valkoisia asioita

Sointula on toistaiseksi vielä ihan sekaisin: lämminvesivaraaja pönöttää keskellä tuvan lattiaa ja muutenkin kaikki on vinksin vonksin. Ja vedestä ei ole tietoakaan...

Viikot ovat vierineet vauhdilla ja pakkaa ovat sekoittaneet kolme kuorokonserttia ja lukuisat harjoitukset. Eilen oli toistaiseksi viimeinen konsertti tätä lajia ja joulukuun lopulla vasta seuraava rutistus. Nyt päästään keskittymään remppaan. Paitsi tietenkään tulevana viikonloppuna ei päästä remontoimaan, kun Tommin ja velipoikani täytyy ajaa meidän vene talviteloille Konnevedelle. Mahtaa olla mukavan vilpoista venekyytiä tiedossa :)

Tuossa jokunen aika sitten Tommi sai vihdoin kiinnitettyä seinälle kirpputorilta ostamani hyllykön, jonka kiireesti täytin ystäväni minulle keräämillä Pentikin astioilla ynnä muulla sellaisella. Tässä tulos:


Itse pidän tuon hyllyn mallista tosi paljon. Juuri sopiva tuohon tarkoitukseen! Eikä maksanut kuin kympin, mikä on mun mielestä vähän, kun hyllykkö on hyvässä kunnossa eikä sitä tarvinnut ruveta uudelleen maalailemaan tai muuta.

Paikkansa löysi pari päivää sitten niin ikään kirppikseltä löytämäni vanha peili. Sen takana on leima, jossa lukee Mäkisen Kuvastin Oy Vammala, ja päivämääräksi on kirjoitettu 12.1.1978. Maksoin peilistä muistaaksi 8 euroa. Tykkään!

Peilin alle, piirongin päälle heitin toistaiseksi nojailemaan Kodin Terrasta löytämäni pikkuruisen kaapin, joka toimittaa tällä hetkellä lääkekaapin virkaa. Se varmastikin vaihtaa vielä paikkaa, mutta lepäilköön hetken tuolla paikalla. Kuvaa varten heitin jouluvalojen töpselin seinään, nuo valot kun ovat roikkuneet seinällä viime uudenvuoden yöstä lähtien (jolloin siis vietimme ensimmäisen yömme Sointulan lattialla). Joulu pyörii jostain syystä nyt jo kovin vahvasti mielessä, viime yönäkin näin unta että oli aatonaatto-ilta ja mulla oli kaikki lahjat hankkimatta. Iik.Loppuun pari kuvaa tilhestä, joka kavereineen kävi viime viikolla nokkimassa viimeiset omenamme parempiin suihin. Kauniita lintuja kerrassaan.Muistakaa ruokkia tirpyjä!

Purppura

P.S. Manna-Anna, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin!

6 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Tosi nätti hylly, olisi kelvannut minullekkin! Ja peili, mainio peili. Olen jonkin sortin 'peilihullu', vanhojen peilien nimittäin. Ne on vaan niin kauniita! Mukavaa loppuviikkoa.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Vanhat peilit ovat kyllä ihania :) Kivaa viikonloppua sullekin Hyvä Mieli!

Anonyymi kirjoitti...

On muuten nätti hylly ja erityisen hyvin sopii nuo tavarat siihen! :)Kiki

Ansku kirjoitti...

ihana peili ja jouluvalot! :) mullakin alakanu jo joulufiilistely mutta ei sentäs lahjapaniikki :D
tipusia on täälläkin ruokittu, ihan läskipötkön ja jyvien kera, näyttävät kelpaavan kurrellekkin.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kiki :)

Ansku, mäkin bongasin tänä aamuna oravan meidän pihasta ja toivoisin kovasti sen jäävän hengailemaan näille nurkille :)

Ansku kirjoitti...

heii,ootko hokannu tätä :) http://walkoinentupa.blogspot.com/2010/11/ensiaputaulu-huutokauppa-d.html

tällä hetkellä ei yhtään huutoa ku ainut huutaja peru huutonsa xD että muutamalla eurosella lähtee + pk.