lauantai 8. marraskuuta 2014

Unta, lunta ja juhlia juhlien perään

Oi miten eilen nautinkaan, kun aamusella maa oli valkoinen ja oli niin nättiä että! Poikanen hoki innoissaan "..Unta, ..unta!" ja melkein untahan se olikin. Viikonlopun kestävää unta, sillä ilmeisesti huomenna keli on ainakin meidän suunnalla jo plussan puolella ja lumet sulavat varmastikin pois. Sniff.

Tommi laittoi viikolla linnuille oman punaisen tuvan täyteen siemeniä ja pähkinöitä. Ollaan saatu aamuisin ihastella paitsi pikkutirpejä, myös pihassa pomppivaa oravaa, joka käy puun juurella syömässä linnuilta tippuneita siemeniä. Poikanen inttää sinnikkäästi "Kettu, kettu!", kun seuraamme oravan touhuja. Kettuorava on tehnyt käpy- ja omenajemmojaan pihan lehtikasoihin, jotka paljastuivat kun viikolla nostelin kasoja peräkärryn kyytiin. Lisäksi yhdestä kasasta löytyi joltain naapurilta varastettu talipallo :) Muutama mustunut omena on myös työnnetty oksanhankaan odottamaan isoa oravannälkää...Poikanen leikki eilen isänsä kanssa lumileikkejä pihassa. kun minä räpsyttelin kameraa. Pakko oli sytyttää kuistin tuikkukipot ja ottaa kuva. Tuli ihan jouluinen fiilis!Kun miettii tulevaa Joulua muistuu väkisinkin mieleen Poikasen rakas Pappa ja se, miten viime Joulu, Poikasen ensimmäinen, jäi heidän viimeiseksi yhteiseksi Joulukseen... Mutta täytyy yrittää muistaa iloita siitä, että oli edes se yksi yhteinen Joulu!


Tänään iltapäivällä, Poikasen päiväunien jälkeen leivotaan porukalla ensimmäinen satsi joulutorttuja. Ja huomenna vietetään Isänpäivää kotosalla ja haetaan mun äiti meille syömään. Viikko sitten juhlittiin Tommin syntymäpäivää ja vietettiin myös kummipoikani 18-vuotisyllätyssynttäreitä. Eli on tässä taas tullut viime aikoina juhlittua ja juhlia kohti taas mennään!Mukavaa Isänpäivää kaikille isille ja heidän perheilleen ja meille isättömille myös!

Eija

Ei kommentteja: