lauantai 22. marraskuuta 2014

Joulukalenterin tekoa


Tilasin hetki sitten erivärisiä korttipohjia, magneetteja ja kaksipuoleista teippiä Sinellistä, kun siellä on viikonlopun tarjouksena toimituskulut vain 0,01€! Aika paljon oli jo tavaraa jo toistaiseksi loppu... Esimerkiksi valkoiset leimasintyynyt ja harmaat korttipohjat. No, toivottavasti tilaus tulee perille piakkoin, että pääsee joulukorttitehtailemaan.

Viimeiset pari päivää on tullut näperreltyä tikkuaskien parissa. Tekeillä on tietysti joulukalenteri 3-vuotiaalle kummitytölle :) Vielä on vähän askien kiinnityssysteemi harkinnassa... Toimivia ideoita otetaan vastaan!

Ja muistakaapas se arvonta... Onneksi siellä kommenttilootassa on nyt vähän edes käynyt kuhinaa (ainakin edelliseen arvontaan verrattuna).

Ihanaista lauantai-iltaa! Tämä tyttö kipaisee ihan kohta valkoisen pihan poikki saunan lauteille ihanan kosteisiin löylyihin.

Terkuin Eija

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi miten kauniita tulitikkurasioita! :) Mielenkiinnolla odotan lopputulosta, joka on varmasti upea. Kunpa joku tekisi tällekin parikymppiselle "pikkutytölle" tuollaisen... ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Ripakinttu retrohuuruissa (hihii, mikä nimi!), tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :) Sain kalenterin valmiiksi eilen ja kyllä siitä mun mielestä ihan kiva tuli. Ja ihan naurettavan mukavaa sitä oli tehdä! Olis kyllä mukava saada itsekin tuommoinen oikea yllätyskalenteri. Ootkos muuten huomannut osallistua arvontaan edellisessä postauksessa?? Joku onnettaren suosikki voittaa pikkujouluylläripaketin...