lauantai 25. lokakuuta 2014

Valoa pliis!

Nyt sitä tarvitsee. Nimittäin valoa. Ja koska Jouluun on alle kaksi kuukautta, niin täällä omien seinien suojassa saa jo ihan surutta lisäillä vähän "kausivaloja" piristämään omaa mieltä. Hirmu voimakkaasti ihmiset muuten reagoivat joulu-/kausivaloihin. Toiset ne saavat aivan raivon partaalle, jos niitä näkyy heidän mielestään liian aikaisin. Höh. No en minäkään kyllä jaksaisi katsella naapurin ikkunassa väriä vaihtavia strobojouluvaloja montaa kuukautta. Mutta onneksi meidän naapurit eivät semmoisia kammotuksia edes harrasta :D

Eli nyt silmät kiinni jos Joulun tulo ahdistaa! Ei vielä ihan Joulua, mutta pieni aavistus...


Mielenpiristystä saisi nyt muutenkin tulla sisään ovista ja ikkunoista. Me kokeiltiin pari viikkoa sitten PASia eli pakastealkion siirtoa, mutta sulatuksesta ei selvinnyt kuin yksi meidän kolmesta pakastetusta alkiosta eikä sekään lopulta jaksanut kiinnittyä kohtuun. Eli ei uutta babya meille :(

Pitää vissiin kirjoittaa Pukille... ;) Yritän siis kynsin ja hampain säilyttää tämänsyksyisen harvinaisen masennuksettoman olotilan ja tässä tapauksessa kaikki keinot on sallittuja, eiks jeh? Vaikka sitten ne jouluvalot lokakuussa!

Epätodellisen positiivisin fiiliksin

Eija

P.s. Pari uutta lukijaa, jei! Piristää mieltä! Jei!! Anette PK ja Susanna Hakala, olette lämpimästi tervetulleita tähän taloon ja näihin huoneisiin :)

2 kommenttia:

Marika`s - Marjakuja blogi kirjoitti...

Hei, noi sinun valot on aivan ihanat, pikkuvuokia on vain vaikea löytää..

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Marika's, tykkään noista valoista tosi paljon itsekin! Tein ne viime syksynä, kun löysin kirppikseltä muutaman pikkuvuoan ja onnistuin saamaan isoveljeni anopilta muutaman lisää. Vanhat kirppikseltä löytyneet kristallipalatkin pääsivät uusiokäyttöön noihin valoihin, vaikkei ne kovin hyvin sieltä loistakaan. Noita pikkuvuokia on näkynyt viime aikoina rompetoreilla jonkun verran, mutta en oo hennonu ostaa niitä lisää, kun ovat maksaneet pari euroa kappaleelta. Pitääkin olla näin pihi! :)