lauantai 3. toukokuuta 2014

Ja arvonnan voittaja on...

No jopas. Mulla taitaa siis olla kokonaista 3 lukijaa :) Tekee arpomisen aika helpoksi, kun ei tarvitse käyttää mitään arpomiskonetta! Tai no, olihan minulla Poikanen arpomiskoneena...

Mutta koska arpominen on aina jännittävää, niin jätetään voittajan nimi vielä paljastamatta ja paljastetaan sen sijaan allekirjoittaneen syntymänimi:

Haluaisin sen tietenkin olevan joku nätti ja erikoinen nimi, mutta ei, se on tylsä ja tavallinen Eija. Kutsuttu myös lempinimillä Eikku, Eippu, Eitsu, Iggy, Eggy ja muutama muu haukkumanimi. Jep jep. Nyt sitä ollaan siis tultu kaapista ulos. Vähän on alaston olo, mutta luvattu mikä luvattu!

Koska tarkoitus oli paljastaa myös jotain muuta henkilökohtaista, on hyvä tarttua samantien haasteeseen, jonka sain Elämää Ylängöllä -blogin Heidiltä. Kiitos haasteesta ja osallistumisesta arvontaan! Tulen kurkkaamaan blogiasi paremmalla ajalla (Poikasen päiväuniaikaa hyödynnän siis tänään blogin kirjoittamiseen)

Haasteen säännöt ovat seuraavat:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen haastetuille
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastuille
4. Haastetun tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista


Pahoittelen jo etukäteen, että poikkean säännöistä eli vastaan vain itse haastamatta ketään muuta. Tämä siitä syystä, että en viime aikoina ole ehtinyt tutustua mihinkään uusiin blogeihin. Nytpä sitten paukkuu faktoja minusta!

1. Minut on koulutettu yhteiskunnan varoilla työttömäksi medianomiksi.

2. Tällä hetkellä tosin nautin kotihoidontuella kotiäidin elämästä. Töitäkin pitäisi näillä tuloilla miettiä, mutta kotikunnassani (ja lähikunnissa) on turha haaveilla koulutustaan vastaavasta työstä. Ja työttömyysasteen huomioiden mistään muustakaan työstä.

3. Ennen Poikasen "alullepanoa" koeputkessa kärsimme lapsettomuudesta 7 vuotta ja ne olivatkin sitten melko raskaita aikoja.

4. Haaveilen isosta lapsikatraasta, vaikka tiedän ettei se tällä iällä ole enää mahdollista.

5. Olen sotkuinen ihminen. Poikasen myötä on ollut pakko opetella vähän siivoamaan sotkuja, mutta yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että aikansa voi käyttää paremminkin kuin siivoamalla.

6. Kuvien ottamisessa blogiin yksi hyvä puoli on se, että usein tulee samalla siivottua. Tosin vain kuvaruudun verran... Mistä päästäänkin siihen, että haluan uuden kameran!!!

7. Minulla on tapana pähkäillä asioita jokaiselta mahdolliselta kantilta, aivan liikaa ja useimmiten aivan turhaan. Asioiden pohtiminen vie hirveästi energiaa.

8. En ole koskaan ollut lentokoneessa. En usko, että koskaan tulen olemaankaan.

9. Mielestäni maailma nykyisellään on vinoutunut ja vihaa täynnä. Sisälläni asuu pieni idealisti, mutta iso pessimisti sisälläni voittaa aina väittelyt siitä, voiko pieni ihminen vaikuttaa valinnoillaan tässä yhteiskunnassa.

10. Haluaisin olla parempi ihminen kuin olen.

11. Kohta 10 aiheuttaa ajoittain suurta ahdistusta. Olen taipuvainen masennukseen, ahdistukseen ja panikointiin.

Ja sitten vielä vastaukset haastajan omiin kysymyksiin:


1. Iloitsetko keväästä vai haikailetko pimeistä syysilloista?
 -Rakastan kevättä, sen värejä ja tuoksuja. Olkoonkin että kärsin suunnattomasti siitepölyallergiasta. Myös pimeät syysillat kynttilöineen jne. ovat jees, mutta syksyllä ikävä kyllä pääsääntöisesti masentaa.
 
2. Ruoanlaitto vai leivonta?
-Ruoanlaitto. Siksi koska on pakko. Tai no tykkään kyllä ruoanlaitosta, jos siihen vaan saa käyttää paljon aikaa. Leipomukset ovat aina samoja: mokkapaloja ja kääretorttuja. Jouluna tietysti joulutorttuja.
 
3. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi tällä hetkellä?
-Poikanen, mies ja koti.
 
4. Paras muisto lapsuudesta?
-Kesät mummon luona maalla. Silloin ihan oikeasti oli aina lämmin ja aurinko paistoi ja järvessä sai lotrata tuntikausia jajajajaja mitähän vielä :)

5. Blogit vai sisustuslehdet?
-Blogit ovat mielenkiintoisempia, inspiroivempia. Lehtiäkin on toki kiva selailla.

6. Luontoretkelle vai kaupungille?
-Luontoon. Ei kuitenkaan ihan korpeen, vaan mökille! Ei sähköjä, ei juoksevaa vettä. Paitsi onhan meillä aurinkopaneeli eli syksyllä saadaan vähän valoa tupaan sen kautta.

7. Kerro jokin unelmasi
-Unelmoin paitsi suurperheestä (turhaan), myös saavani joskus nykyistä koulutustani vastaavaa työtä. Tiedän, että unelmiin pitäisi uskoa, mutta suuresti vähän epäilen unelmien toteutumista...

8. Mitkä ovat tulevan kesän suunnitelmat?
-Kesälle ei juurikaan ole suunnitelmia. Miehellä ei luultavasti ole lainkaan lomaa ja minulla taasen ei ole autoa käytössä, joten kotona kökitään Poikasen kanssa. Ehkä mökilläkin vähän. Toivottavasti sää olisi kesällä sellainen, että voitaisiin olla paljon ulkona.
 
9. Jos saisit 10 000e sisustusrahaa, mitä tekisit?
-Hahhahaa, palkkaisin mieheni remppaamaan meidän olohuoneen :D
 
10. Missä toivoisit olevasi 60-vuotiaana?
-Toivoisin olevani elossa. Kummallinen kysymys. No en kyllä ainakaan haaveile eläkepäivistä Espanjassa, vielä :)
 
11. Miten kannat vastuuta ympäristöstä?
-En ajele ympäriinsä lentokoneella. En omista omaa autoa eli olen elämäni aikana käyttänyt paljon julkisia kulkuneuvoja. Täällä syrjäkylällä on tosin vaikea olla pelkän julkisen liikenteen armoilla... Kierrätän tavaroita ja vaatteita. Omat vaatteeni käytän kyllä melkolailla loppuun. Ja kompostoin ruoantähteet. Lajittelen roskia muutenkin. Yritän olla ostamatta usein uutta tavaraa tai muovikrääsää, mutta Poikasen lelut ovat harmittavan usein muovisia. Tosin niitäkin on hankittu enimmäkseen käytettyinä. Allekirjoittelen luontoa suojelevia adresseja jne. Tällaisilla pienillä teoilla yritän kantaa vastuuta ympäristöstäni, mutta pelkäänpä että tämänkaltainen toiminta on melko turhaa :(

Nyt kun oikoluin vastaukseni, veikkaan että minusta saa todella tympeän ja negatiivisen kuvan. Tämä ei normaalisti kyllä pidä (ihan täysin) paikkaansa, mutta nyt sattuu olemaan tympeä ja negatiivinen olo. Pahoittelen!

Jotain positiivista vielä tähän postauksen loppuun, eli arvonnan voittajaksi paljastuu... tattadaa... töttöröö...

Irmastiina Ruusukummusta! Onnea Irmastiina ja kiitos, että jaksat kommentoida! Jos laitat postiosoitteesi osoitteeseen eija.k(at)netti.fi, niin sinulle lähtee tulemaan pieni paketti, josta toivottavasti on edes pikkuisen iloa. Niin ja en voi kehuskella paketin olevan blogiyhteistyön tulosta, joten jätän mainostamatta tarkemmin paketin sisältöä. Kuva kertonee kaiken tarpeellisen :)


 

Terkuin Eija a.k.a Purppura


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisin huomannut arvonnan,olit piilottanut sen niin hyvin tekstiin,etten bongannut:) Onnea voittajalle. Ja kiva oli lukea vastauksia. Anne

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi kiitos onnettarelle...laitan heti osoitteeni tulemaan..:))

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

...no pöh...piti vielä kommentoida vastauksiasi, mutta innostuksissni jäi kommenotimatta...:)
On ihanaa, että olette saaneet Poikasen♥ Onnea hänestä!
Itsekkin haaveilin suurperheestä ja yhden sain....jolla on kolme poikaa♥ Olen siis jo isoäiti...mummi...mami..:))