tiistai 15. huhtikuuta 2014

Voi kääk. Pääsiäinen kolkuttaa jo ovella ja mun rairuohot ja ohraviljelmät ovat jo mennyttä kauraa... Sen kerran kun sitä yrittää niin johan ehtii kaikki kuihtua sopivasti juuri juhlan kynnyksellä.

Tosin kädet ovat täynnä työtä juuri nyt. Poikanen liikkuu jo sen verran sujuvasti, että koko ajan sattuu ja tapahtuu. Silmiä tarvitsisin muutaman parin lisää ja käsivarsia (mielellään pidennettyjä) samaten.

No on se elämä onneksi ollut juhlaakin välillä: yhtenä viikonloppuna ehdittiin juhlia Poikasen serkun ristiäiset ja rakkaan äitini 7-kymppiset. Olikin ihana viikonloppu se!

Ehdin myös piipahtaa taannoin paikallisen kangaskaupan kellaripoistoilla, josta mukaan ei tarttunut yhtään kangasta, vaan neljä pikku-ukkoa. Piparkakku-ukkoa tarkalleen ottaen. Piti sitten vähän tuunata ja tehdä ukkeleista jääkaappimagneetteja. Melko täydellisiä miehiä, söpöjä ovat eivätkä väitä vastaan.



Toivotan kaikille rauhallista Pääsiäisen aikaa ja muistakaa tarkkailla luontoa: siellä tapahtuu nyt valtavasti asioita!

Siilibongausterkuin Purppura

P.S. Luin joku aika sitten uutta Kotiblogi-lehteä, jossa kerrottiin hyvän blogin ominaisuuksista. Anonyymiuden aika on kuulemma ohi, kiinnostavimmat bloggaajat bloggaavat siis ihan omilla nimillään ja naamoillaan. Tässä blogissa tuskin tullaan näkemään mun naamaa (se ei taatusti kiinnosta ketään), mutta ehkä joskus voisi vaikka nimensä paljastaa ja jotain muuta henkilökohtaista myös. Arvauksia siitä kirjoittaako täällä Ritu vai Sartsa otetaan vastaan. Hei, tehdäänpäs tästä pieni arvonta samalla! Jätä kommentti kuun loppuun mennessä ja voit voittaa jotain keväistä kivaa :) Juhuu!

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Nimen paljastamista olen jo minäkin harkinnut...niin moni sen jo täälläkin tietää..vielä on harkinnassa..:)

Unknown kirjoitti...

Hmmmmm..onko se oikeasti Ritu tai Sartsa?:D Mun veikkaus on Satu :)
Terveisin yksi joka on tullut kaapista ulos