tiistai 17. joulukuuta 2013

Pieni joululahjapaljastus

Nythän on siis niin, että yritän epätoivoisesti opetella käyttämään bloggerin android-sovellusta ja en meinaa osata. Äsken onnistuin julkaisemaan kuvan ilman tekstiä, jonka kävin sitten poistamassa netin puolelta. Ja nyt siis koitan saada julkaistuksi sekä kuvan että tekstin...

Kuvassa on siis pieni joululahja ystävälle, jonka uskallan täällä paljastaa koska kyseinen ystäväni ei (tietääkseni) lue tätä blogia. Löysin viime viikolla kirppikseltä kerrassaan ihanat kehykset, joista puuttuu lasi. Tänään kävin ostamassa liitutaulukontaktimuovia ja päällystin sillä Tommin kovalevystä leikkaaman taustan ja kiinnitin sen kehyksiin. Kiva tuli, vai mitä?

En tiennyt tuollaisen kontaktimuovin olemassaolosta, mutta vauvakerhon vetäjä vinkkasi viime viikon pikkujouluissa asiasta ja pakkohan tuota oli käydä hakemassa. Rulla maksoi reilun vitosen ja sen mukana tuli vielä 5 liitua. Itse en ole tutustunut liitutaulumaaliin, mutta kuulemani mukaan se on aika kallista. Tuo muovi kyllä pelittää ainakin tuossa tarkoituksessa hyvin ja se oli äärimmäisen helppo laittaa, joten suosittelen muillekin!

Ainoa ongelmahan tässä nyt on se, miten taulusta hennoo luopua. Onneksi kirppiksellä oli toiset samanlaiset kehykset, joten taidan joutua poistamaan kehyksistä lasin ja laittamaan vähän kontaktimuovia kehiin :-)

Jos tämä julkaisu onnistuu edes jotenkuten, niin laitanpa lisää matskua ehkä jo huomenna...

Yrityshyvä10 -terveisin

Purppura

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana taulu! Aivan mahtava! <3

t.Kiki

Ps. eksyin pitkästä aikaa tänne lukemaan sun raapustuksia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno,kun mikä. Anne

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kiki! Kiva kun tulit taas lukemaan :-) Niinhän siinä kävi, että me ei taaskaan ehditty teille kyläilemään ennen joulua (hävettää!!!). Kyllä me vielä joku päivä... Halauksia <3

Ja kiitos Annelle myös kommentista! Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :-)