torstai 21. marraskuuta 2013

Tähtilampun alla

Jee, valkoista höttöä sataa! Se tarkoittaa tietenkin sitä, että tuli heti hirveä hinku laittaa vähän jouluvaloja esille. Äitimuori toi eilen tullessaan yökylään jonkun joululehden, josta pisti heti silmään vanhan lampunvarjostimen tuunaus joulukäyttöön. Ja kaikeksi onneksi varastossa sattui olemaan kesällä mökkikylänraitin roskiskatoksesta dyykkaamani lampunvarjostin. Eikä siinä vielä kaikki: jouluvalolaatikosta löytyi täysin uudet tähtivalot, jotka olen ilmeisesti jonain älyn kirkkaana hetkenä ostanut viime tammialesta. Soppaan vielä lisäksi joskusmuinoin kirppikseltä ostamaani kullertavaa (oma termi, ei siis ihan täysin kultaista) kangasnauhaa ja kas tässähän tämä pläjäys nyt sitten on:


Kuvien ottamisen jälkeen päädyin siirtämään tähtilampun alakertaan, jossa se ei ole ollenkaan niin kivassa ympäristössä kuin yläkerran makuuhuoneessa, mutta onpahan näkysällä paremmin. Valaisee ihan mukavasti. Ja siis periaatteessahan tämä oli ilmainen, kun kaikki värkit oli valmiina. Eiks jeah? :D

Täytyy viikonloppuna vissiin viritellä loputkin jouluvalot paikoilleen. Katsotaan nyt kuitenkin ensin muuttuuko niiden normipaikat, kun huomenna meidän olohuoneen nurkasta lähtee yksi kaappi uuteen kotiin ja sehän taas tarkoittaa tietenkin sitä, että muutkin huonekalut joutuvat siirtymään pois paikoiltaan.

Valkeaa unelmaviikonloppua toivotellen

Purppura

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

En kyllä ala...joka blogissa hihkutaan jo ensilumesta...koskahan tänne sitä saadaan...:)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kyllä se talvi tulee Irmastiina vielä sullekin, ihan varmasti ;-)

Lievestuore As. kirjoitti...

Hauska jouluvalo-idea :)
Maa oli tosiaan eilen valkoinen, yöllä tullut vesi sulatti sen jo pois..

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No niinpä :-) Mä odottelen jo ensi viikoksi luvattuja pakkasia, että tulid jo vihdoin vähän talven tuntua. Ostettiin jo Poikaselle vauvapulkkakin, että päästään sitten pulkkailemaan heti kun kelit sallii.