sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

2 x projekti

Oho, täällä ovat lukijat taas lisääntyneet. Huisia! Tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin Jaana ja Tia! Olisi kiva, jos te ja muut lukijat kertoisitte mitä haluatte tässä blogissa nähdä. Saattaisinpa palkita jonkun kommentoijan jollain pienellä lahjalla... Ups, lupauduinko juuri järjestämään arvonnan? Malttakaa hetki niin lupaan arpoa toukokuun alussa blogin yksivuotissynttärin kunniaksi. Ok?


Viikko on mennyt työn ohella villasukka- ja komeroprojektin parissa. Nyt voi taas vähän levätä laakereillaan :) Tai no se lepäily ja rentoutuminen aloitettiin oikeastaan jo eilen, kun ystävien kanssa vietettiin Sointulassa musisointi-iltaa eli kitarat komppasivat ja laulu helisi. Tai ainakin jotain sinne päin. Mukavaa oli joka tapauksessa.


No mutta siis se kylmäkomero. Maalisutia heiluttelin männä viikolla muutamaan otteeseen ja tällainen on lopputulos:


Tommi asensi hyllyt seinään perjantaina.

Vanha katto jätettiin sellaiseksi kuin se olikin.

Ilmanvaihtoluukku on sievempi kuin mytätyt alushousut.

Eilen sain heitettyä kamat sisään komeroon.
Vähän jäi vielä laatikoita lojumaan lattialle...

Vanha puujakkara on oiva apu ylähyllyille kurottaessa.

Kirppikseltä löytynyt ihanan pastellisävyinen
pikkumatto saa toistaiseksi koristaa komeron lattiaa.

Okei. Siis hyllythän eivät ole sellaiset, jotka olisin valinnut mikäli olisin malttanut ajan kanssa "sisustaa" komeron. Mutta onko komeroa edes mitään järkeä sisustaa? Pääasia on kai se, että hyllyt jaksavat kannatella tavararöykkiöiden painoa. Ja alkutilanteeseen nähden lopputulos on huomattavasti siistimpi, joten pakko olla ihan tyytyväinen aikaansaannokseen. Kelpaa meille! Lattian maalaan ehkä joskus kesällä, kun pystyy paremmin tuulettamaan.

Ja se toinen projekti:eli eine kleine villasukka. Valmis! Vain kaveri puuttuu sukalta, mutta se on jo työn alla. Pari kertaa jouduin purkamaan pikkupätkän kun lievässä kutomispaniikissa tulkitsin ohjeita väärin. Onneksi Mari oli puhelimen päässä antamassa hyviä neuvoja :)


Eli ei menny ihan niin kuin Strömsössä, mutta aika lähelle. Ihanaa lankaa, eikö vaan? Raidat tulee sukkaan ihan itsekseen. Taidanpa nyt lähteä jatkamaan sukantekoa ennen kuin unohdan kaiken oppimani. Ensi viikolla luvassa kuvia meidän keittiöstä!Aurinkoista ensi viikkoa

teille ennustaa

Purppura

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä Eikku! Hieno sukka! Ei ollut mun ensimmäinen viritys läheskään noin siisti. Mä voin lopettaa sukkien neulomisen ja tilata sulta aina tarvittaessa ;)

Kirsi kirjoitti...

Hienolta näyttää komero,aikasmoinen parannus entiseen verrattuna=)

Susanna kirjoitti...

Upea sukka. Juuri näin sateenkaarilankasukan jonkun lehden sivulla ja mietin, että mistähän tuota lankaa löytäisi. Olisi kätevämpää kuin monen kerän kanssa temppuilu.

Komero on ihanan siisti. Kunpa minäkin saisin jostain innostuksen ruveta laittamaan meidän kodinhoitokomeroa kuntoon.

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Ihana komero, voi kun minullakin olisi noin paljon tilaa kipoille ja kupeilleni, joita jatkuvasti haalin lisää kirppareilta. Tosin useimmat ovat niin kauniita, ettei niitä voi jättää piiloon komeron kätköihin. :)

Kyselit, mitä haluaisimme tässä blogissa nähdä, enkä juuri enempää osaa vaatia. Tykkään blogistasi juuri sellaisena, kuin se on ja seuraan mielenkiinnolla remonttinne edistystä. Ja tietysti kirpparilöydöt aina kiinnostavat, iloitsen niin omista ja muidenkin löydöistä.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Mari: Mulla oli hyvä opettaja... ;)

Kiitos Kirsi, kyllä tuo komero minunkin mielestä muuttui parempaan suuntaan :)

Susanna: Voin kyllä lämpimästi suositella tuota lankaa, en millään olisi kyennyt useamman langan kanssa temppuilemaan. Ja sun pitää nyt odotella vaan inspiraatiota sen teidän kodinhoitokomeron suhteen, kyllä se siitä sitten nopsaan hoituu. Mä kun kulutan pari viikkoa yhteen pieneen komeroon ja sä ehdit siinä ajassa uusia keittiön, huussin ja muutaman muun tilan, heh. Kateeks käy :D

Jaana: Kiva kun kommentoit :) On mullakin kertynyt kuppeja, joita ei tuonne komeroon voi laittaa piiloon. Täytyisi kohta laittaa oma hylly kupeille keittiöön...

Katjusha kirjoitti...

Ihan uusi ilme, tosi hyvältä näyttää! Soot ahkeroinut!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Katjusha, kiitos :) Nyt onkin taas puhti poissa...