tiistai 8. kesäkuuta 2010

Alivuokralaiset

Himpun verran vielä kestää kuvien laitto tänne meidän makuuhuoneestamme. Listat ovat kyllä jo paikallaan, mutta koska viereisen huoneen listojen laitto on kesken, ei olla viitsitty siivota vielä makuuhuonetta, koska puupölyä tulee vielä runsaasti.


Aloitin tänään kesälomani enkä aio laittaa tikkua ristiin remontoinnin suhteen muutamaan päivään. Välillä pitää myös levätä, eikös niin? Lomailusta varmaan osa menee kuitenkin tässä projektissa:
eli ikkunanpokien puhdistusta, kittaamista ja maalamista on suunnitteilla. Hiukan ajattelin paneutua myös tähän:


eli yläkerran portaikon maalamiseen, mutta saapa nähdä riittäkö aika (kun lomaillakin pitäisi). Meinattiin säästää nuo vanhat paneelit portaikossa, koska oletettavasti pelkkä valkoinen maalipinta saa tilan ilmeen raikastumaan. Ja portaat tietenkin maalataan myös jossain vaiheessa, kun ei tuo punaruskea väri miellytä silmää mistään kulmasta katsottuna.


Ja kurkkupenkkikin laitettiin tontin nurkkaan, toivottavasti saadaan siitä satoa myöhemmin kesällä. Kiva on muuten ollut heitellä hallaharsoa joka ilta kurkkujen päälle! Toivottavasti kelit tästä taas lämpenisivät...
Ai niin. Alivuokralaisistahan mun piti kirjoittaa. He muuttivat tontille kevään aikana ja nyt ovat sirkutuksesta päätellen lisääntymään päin. Valitettavasti en saanut heitä valokuvaan, mutta heidän vuokra-asuntonsa sijaitsee niin ikään tontin laidalla suojaisassa paikassa. Täytyy vissiin pystyttää kamera jalustoineen jonakin kauniina päivänä hollille, ja odotella sormi liipaisimella näkyisikö asukkeja :)

Ei kommentteja: