perjantai 28. toukokuuta 2010

Pieni asia

Huoh. Töissä on ollut ihan kamala viikko, mutta nyt sitä pääsee nauttimaan melko harvinaisesta herkusta eli kokonaisesta vapaasta viikonlopusta. Alunperin oli tarkoitus suunnata mökille, mutta kun keli on kurja ja makuuhuoneen remontti loppusuoralla, niin päädyttiin jäämään kotiin touhuamaan. Huomenna olisi tarkoitus käydä ostamassa katto- ja lattialistoja ja toivon mukaan ne saadaan paikoilleen viikonlopun aikana. Pitäisi myös maalata makuuhuoneen tulipesän takainen muuri, jonka väritys on vielä vähän hakusessa. Taidan kuitenkin päätyä vaaleanpunaiseen väriin. Laitan kuvia uudesta makuuhuoneestamme sitten kunhan valmista on!


Sitten sarjassamme pieniä (mutta tärkeitä) asioita:


eli pikkiriikkinen (korkeus n. 10 cm) Arabian "maljakko", jonka olen joskus muinoin ostanut vanhan tavaran osto- ja myyntiliikkeestä jostain Turun saaristosta päin. Esine on kokonsa puolesta melkoinen turhake, mutta kai siihen saisi jonkun pienen kukan laitettua jos haluaisi. Hmm, taidanpa kokeilla omenankukkaa!


Maljakon pohjassa on nimikirjaimet G.C. ja vuosiluku -57. Varmastikin kuvion maalajan puumerkki. No mutta, pieni on kaunista.Ei kommentteja: