keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Ruusut kun käy kukkimaan...

Oltiin parin päivän venereissulla ja kotiuduttiin tänään. Vielä en ehtinyt reissun kuvia saamaan tähän postaukseen (koska tiskiä, pyykkiä, pyykkiä, tiskiä jne.!), joten parit kirppislöydöt kehiin muutaman viikon takaa:
Kovin ruusuiselta vaikuttaa elämä vai mitä? No, ei se sitä ole, mutta välillä edes vähän :) Nostalgia-purkki oli niin herkullisen värinen, että pakko se oli napata kyytiin. Ja muovisisustainen "yrttipussukka" saa luvan roikkua keittiössä tangossa JOSSAIN VAIHEESSA, sitten kunhan tanko löytää tiensä seinälle... Kirppislöytöjen alla on pari vuotta sitten niin ikään kirppikseltä löytyneet ruusuverhot, jotka palvelivat jonkun aikaa kesäkodin makuukammarissa ja ovat nyt matkalla muodonmuutokseen. Tarkoitus olisi tehdä niistä kapat keittiön ikkunaan. Sitten JOSSAIN VAIHEESSA.

Tommin viimeistä lomaviikkoa viedään ja sitten päästään taas normirytmiin. Toisaalta sitä jo odottaa, toisaalta sitä hetkeä kammoaa. Ajatukset vievät väkisinkin syksyyn, vaikka vielä on heinäkuu! Omput kuitenkin kasvavat ihan humisemalla, joten ei se syksy kovin kaukana voi olla...


Mutta vielä nautitaan hetki ennen kylmää ja pimeää! Joku sarkastisempi yksilö voisi todeta, että nythän onkin ollut pelkästään kylmää, mutta minä pidän (kerrankin) suuni kiinni ja totean, että ehtii sitä uimaan järvessä ensi kesänäkin. Tai sitä seuraavana :)

Ruusuisin terveisin Prinsessa Ruus.. Eija

4 kommenttia:

JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti...

Tuo Jossain vaiheessa-kuuluu myös mun sanavarastoon vähän liian usein ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

JohanNa, ehkä me ei olla ainoita... ;) Ja kerkeehän sitä huomenna, ens viikolla tai ens kesänä. Ei sitä aina tarvii olla tehokas :D

SisustEllen kirjoitti...

Suloiset löydöt<3

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos SisustEllen, suloiset ne kyllä ovat minunkin mielestäni :)