sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Poikasen huoneessa part 3

Fenix-linnut lennähtivät lopulta Poikasen seinälle. Hitaita lintuja mokomat :) Oli muuten mun (selvästikin surkastuneilla) aivoilla ihan järkyttävän vaikeaa miettiä naulojen paikkoja kun kehykset ovat eripaksuisia ja -kokoisia. Mun matemaattinen ja looginen päättelykyky on lähes olematon... Onneksi Tommi kuitenkin auttoi! Mulle taulujen sijoittelu on jostain syystä muutenkin vaikeaa, mutta ihan  hyvältä ryhmältä tuo nyt mun silmään näyttää. Parempaan en joka tapauksessa pystynyt.
Jokunen viikko sitten kirppikseltä löytyi avaamaton rulla tapettia, joka on varmaan jotain kasari-/ysärikamaa. Mintunvihreä raita oli joka tapauksessa niin herkullinen, että pakko oli napata rulla eurolla kainaloon ja kuljettaa kotiin. En kyllä yhtään tiedä mihin tapettia laittaisin... Pitäisköhän päällystää jotain pahvilootia sillä tai jotain... Ideoita kellään?

Leppoisaa sunnuntaita!

Terkuin Eija

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Mun silmään tuo asetelma on riittävän tasapainoinen olematta tylsä, eli just hyvä! Minä olen käyttänyt tapettia ohuempana suikaleena hääkattauksessa kaitaliinana.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Minä paketoin eilen vanhoilla tapetin jämillä lahjapaketteja. Olen joskus törmännyt tapetoiduihin kukkaruukkuihin, muuta ei tähän hätään tullut mieleen :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kirsikka! Ööh, meillä ei ole nyt häitä tulossa ja mun kattaustaidot on muutenkin kyllä melkoisen heikot, eli ei kyllä löydä tapetti nyt paikkaansa meidän huushollista ainakaan kaitaliinana. Hyvä idis kyllä :) Ja ehkä pitäis olla vielä pikkuisen kivempi tapetti siihen käyttöön :D

Syvältä.Sanna: Meillä ei oo nyt mitään kesäjuhlia tulossa eli ei pääse paketoimaan, mutta ehkä loppukesästä :) Kiitos ideoista!