perjantai 26. syyskuuta 2014

Maalia, maalia, enemmän maalia!

No joo. Projektit #3 ja #5 tulee tässä.



Eli tarvitaan pari vanhaa kullanväristä taulunkehystä ilman lasia (kirppikseltä vitosella per kehys) ja sitten sutimaan: yksi kerros maalia riittää tämmöiseen huolimattomasti sutaistuun lopputulokseen. Kivat tuli, vai mitä? Ja aikaa meni muutama minuutti per kehys. Ei pohjustusta, ei hiomista. Hahahhhahaa :)




Ja sitten tarvitaan kirppikseltä ostettu (tietysti) vanha liitutaulu (joka olisi saanut jäädä alkuperäiseen asuunsa JOS olisi ollut vähän paremmassa kuosissa!). Hioin kehyksistä pois mustalla tussilla töherretyt nimikirjaimet ja maalasin kahteen kertaan. Maali muuten kuivuu ihan TODELLA nopeasti! Ja tuossa purkissa näkyy aika hyvin se maalin oikea sävy, kuvat meinaa valehdella miten sattuu.



Laitoin liitutaulutarraa kun punainen pinta oli niin kulahtanut. Epähuomiossa en tajunnut ensin hioa pintaa, joten tarran alta kuultaa epätasaisuuksia. Eipä haittaa meidän huushollissa :)



Että tämmöistä. Maalia on jäljellä vielä vajaa puoli purkkia ja nyt onkin päällä kuumeinen mietintä, että mitähän sitä seuraavaksi sutaisis..? Ainakin ullakolla olisi yksi vanha hattuhylly odottamassa kunnostusta ja ja ja... No tuumataan vielä. Nyt onkin koko viikonloppu aikaa tuumailla, kun meillä ei ole mitään suunniteltua ohjelmaa. Ei edes mitään juhlia! Höh. Miten sitä nyt osataan olla??? No, jos sitä saisi mahdutettua ohjelmattomaan ohjelmaan vaikka vähän kirppistelyä... Tai sitten vaan olla möllötellään, mikä sinänsä ei ole huono vaihtoehto sekään.

Ollosmöllöttelysterkuin Eija

P.s. Musta ois ihan kauheen kiva kun joku sanois edes vaikka että "kivat tuli". Tai vaikka että "ihan hirveäthän nuo on". Että tulis vähän niinku keskustelua, eikä tämmöstä monologia aina vaan :D


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No onhan se laitettava kommenttia:D Hienoja tuunauksia olet väsäillyt!Olen ollut lukijana siitä kesäisestä kohtaamisesta asti.Teillä on ihana koti :)Katja

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hihii! Piti ihan hetki miettiä, että kenet mä oon kesällä kohdannut... No hyvä oli, että kohdattiin ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin ♡ Nii ja huippua kun kommentoit, kiitos :D

Sanna kirjoitti...

Kivat tuli! :)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Hienoja tuunauksia! Hyvän värinen maali.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Sanna Ha ja Jaana, kiitti :D Eipä tästä nyt kummempaa keskustelua kehittynyt, mutta ainakin tiedän, että joku on lukenut tekstin, tsihih!