perjantai 1. elokuuta 2014

Kaikkitännehetimullenyt!Minähän olen sitten kaikkitännehetimullenyt-ihminen pahimmasta päästä, joten kun satuin vilaukselta näkemään Stellan Kummitustalossa pikkuisen pitsiä hyttysverkoksi taipuneena, niin johan mun oli saatava samanlaista. Puhelin kädessä riensin näyttämään kuvaa Tommille, että tuommoista mulle. Puolisoni totesi rauhalliseen tapaansa, että se on sitten vissiin lähdettävä pitsinnypläyskurssille. No, Tommi välttyi pitsinnypläykseltä (tietenkin), riitti kunhan teki mulle pikaisesti ikkunaan laitettavan kehikon. Vanha pitsiverho löytyi kirppikseltä, tosin ei ensimmäiseltä tai toiselta vaan kolmannelta, sillä kelpuutin vasta tämän nimenomaisen kuvion hyttysverkokseni. Vielä pitäisi kehikko maalata, mutta kun se piti saada heti paikoilleen. Ihana. Ja pitsiä jäi yli kolmeen kehikkoon, kunhan joutaisi tuo lomalainen tuossa vielä ne tehdä... 

Tämä ensimmäinen hyttysverkkoviritys pääsi siis meidän yläkerran "aulaan", joka on kuumennut melkoiseksi pätsiksi viime päivien aikana. Ja pätsistä tulikin mieleeni Nelliinan puutalo, jossa Nelliina kyseli kokemuksia ilmalämpöpumpuista. Kommentoinkin jo sinne, että pois en kyseistä vehjettä antaisi, vaikka aluksi vähän epäileväinen olinkin. Talvella pumppu kierrättää lämmintä ilmaa lattianrajassa, jolloin Poikasen on lämpimämpi siellä touhuilla leikkejään ja näin kesällä taas on ihan luksusta saada vähän viilennystä taloon. Jaksaa sitten itsekin hommailla pakollisia kotihommia. Ja onneksi niitä pakollisia hommia voi kuumimmilla kesähelteillä siirtää... ja siirtää... ja siirtää... Ehtii sitten vähän keskittyä olennaiseen eli veneilyyn :)


Putputtelemisiin, terkuin Eija4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi vitsit mikä ihana idea, arvaa kuka myös esitteli kuvaa heti miehelle ja...tilaus päälle!!! :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hieno homma Johanna! Hyvin on ötökät pysyneet poissa, vaikkei niitä paljoa olekaan ollut tänä kesänä. Joko sulla on sopiva pisiverho katsottuna?

Milla kirjoitti...

Ihana ajatus, juuri näitä "miksi minä en tätä itse tajunnut"-ratkaisuja.. Koko kesän tuijottelin vihreitä kammotuksia ikkunassa, pitää yrittää muistaa tämä ensi kesänä. :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No niinpä :) Kuka ihme ne vihreät kammotukset on edes keksinyt?!? Siis vihreät, haloo!