sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Olohuone

Jepulis. Nyt kun meillä virallisesti vietetään remppataukoa, niin ehtii hyvin tehdä pientä hienosäätöä talossa. Järkättiin siis alkuviikosta olohuonetta vähän uusiksi. Hitusen (aika paljon itseasiassa) häiritsee olkkarin seinien kellertävä väri. Tapetit näyttää siltä kuin sisällä olisi kessuteltu parikymmentä vuotta, vaikka tiedän että näin ei ole. Pinnat uusiksi ja kiireesti! Ei kun meillähän oli nyt se tauko. Joo tosiaan. Jos sitten ensi keväänä... (tuo viimeinen lause on usein kuultu Tommin suusta, toim. huom.)


Olohuoneesta vietiin pois kirjahyllyn alaosa, joka oli ikkunan alla kukkapöytänä. Sen tilalle saatiin toinen sohva ja vanha nojatuoli. Telkkari oli ennen nurkassa vaaleansinisen lipaston tilalla ja nyt se siirrettiin keskelle seinää, joten meillä on nyt molemmilla oma lököilysohva, josta voipi katsella vaikkapa Idolsia :DKalusteet ovat meidän vanhasta kodista lukuunottamatta mustaa kahdenistuttavaa sohvaa, jonka ostin anopilta viime syksynä. Muuta "uutta" ei aiotakaan ostaa ennen kuin remppa on valmis. Saa sitten ostella sellaiset huonekalut kuin sisustukseen sopii.


Vaikka kuvista voisi jotain muuta päätellä, en pidä ollenkaan sinisestä väristä sisustuksessa. Ja nyt siis tarkoitan, etten halua sinistä omaan kotiini. Muiden nurkissa sininen on ihan ok :) Sininen lipasto ja nojatuoli ovat toiselta anopilta käytettyinä saatuja. Niin joo, minuahan on siis siunattu kahdella anopilla, jos joku ihmettelee ;)


Television taustalla olevan ryijyn ostin vuosi sitten käytetyn tavaran liikkeestä. Se oli hirmusen hyvässä kunnossa ja kun siinä on lempivärejäni eli violettia ja turkoosia, niin pitihän se saada. Sen lopullinen sijoituspaikka (näillä näkymin) on yläkerran aulassa, jahka saadaan maalattua sieltä seinät ja portaikko myös. Valkoista seiniin ja turkoosia portaisiin. Luulisin että ryijy käy sinne sitten aikastalailla hyvin.

Ovi television vasemmalla puolella vie "kodinhoitotilaan", johon eilen saatiin vihdoin ja viimein pyykkikone. Jei! Seinän taakse jää myös kylpyhuone. Olohuoneessamme on siis yksi iso ikkuna sekä 3 oviaukkoa, mikä ei yhtään helpota huonekalujen järjestelyä.


Tällaista meidän olohuoneessa tällä hetkellä. Tosin jo vartin päästä siellä saattaa olla pikkuisen sotkuisempaa...
Sotkemisiin,

Purppura

5 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Voi, tuo ryijy on todella kaunis!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Katjusha, niin minustakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Jello!
Hieno on ryijy tosiaan, futuristinen jotenkin :)

Ihana arkku, mut etkaisäävaan oo langennut mihkään ripamasaratian arkkuun... Ee, ei tuo oo sen, huh :) rmr on musta niin yäk että sitä pitää poikotoija :D Vaik on meilläkin kaks sen nimellä varustettua lasten yöpukua tullut lahjana (kaikkeen sekin ehtii nimensä lätätä :/ )

Mistä on hieno pieni turkoosi antennipää teille muuttanut? Mii laiks tuosta nojatuolista myös :)

Hyvää remppalomaa, kiinnostava kuulla kuinka kauan malttaa pysyä teillä peput penkissä sen suhteen ;)
- ia

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Höh Ia, ripamasaratia on ihan jees :) Mutta ei oo tuo arkku sen mallistosta, se on kymmenisen vuotta vanha ja ostettu paikallisesta huonekalukaupasta. Tusinatuotantoa siis.

Antennipää on mun Seinäjoen aikaan tekemä paperimassaveistos "Avaruushyönteinen". Sillä on kaverikin. En halunnut tehdä mitään olemassaolevaa hyönteistä, joten "keksin" oman hyönteisen, kun kuvallisen ilmaisun opettaja antoi mun mielestä mälsän aiheen :D

Ja kyllä tämä nyt jo alkaa puuduttaa tämä lorvailu... Jos vielä pari viikkoa?

Anonyymi kirjoitti...

Heyyy!!

Tuli tos lenkillä äsken mieleen.. ;) et ku kysyit et sopisko siihen vessan ikkunaan verhot, niin mulle tuli mieleen, et miten ois jos siihen ikkunalaudalle laittas/ostas niitä marimekon tai iittalan eri värisiä tuikkukuppeja riviin.. Vois olla muuten hiano.. miltä kuulostas? :)

KIKI