tiistai 17. elokuuta 2010

Tyhjä pää

Uuh, ihan pian koittaa se hetki kun pitää ryhtyä valitsemaan laattoja vessaan ja kylpyhuoneeseen. Ihan mahdoton tehtävä! Valkoinen on niin kylmä, samoin musta, sininen on kammottava ja kaikki värilliset muutenkin hankalia, kun sitten niihin kyllästyy parin vuoden sisällä. Apua!


Paniikkikohtausta odotellessa pari kuvaa pienistä hankinnoista:Pääsin penkomaan äidin vanhoja valokuvia ja keräsin niistä vähän sukua tähän tauluun. Äiti on oikealla alhaalla ja isä sotilaspuvussa siinä vieressä vasemmalla. Sitten on ylhäällä vasemmalla äidin vanhemmat ja löytyypä kuvista myös heidän vanhempansa. Meidän mökkikin eli äidin lapsuudenkoti näkyy kuvissa :) Taulu odottaa vielä ripustusta ja sopivaa seinää.
Huittisista kirppikseltä löytyi myös tämä alpakkalautanen, 
joka pääsi olohuoneeseen kynttilätarjottimeksi :) Mun puolesta siinä saa näkyä ajan patina, en aio sitä kiillottaa enkä erityisemmin putsata muutenkaan. Lautanen on melko iso ja siinä on keskellä nuo toisessa kuvassa näkyvät nimikirjaimet. Joku on varmaankin saanut tämän lahjaksi. Tämä oli mun mielestä aika kallis, 10 euroa, mutta muotoilu jälleen kerran miellytti mun silmää, joten tuossa se nyt sohvapöydällä nököttää.

Huomaa, että syksy on tulossa kun pitää alkaa varustautua pimeneviin iltoihin lukuisin kynttilöin :) Tuo kynttilänalunen oli Pentikillä pari viikkoa sitten halvennuksessa, siinä luki että yrttiteline (tms.) Mun mielestä käy kyllä kynttilöillekin.

Tänään pitäisi lähteä katselemaan kirppikseltä lipastoja ja kaappeja kunhan Tommi tulee töistä. Aiemmin päivällä kävin paikallisessa realisointikeskuksessa ja investoin jo yhteen kaapintekeleeseen. Se odottaa nyt tuolla pihamaalla kuljetusta sisätiloihin (meidän realisointikeskuksessa on muuten hyvä palvelu kun sieltä saa ilmaisen kotiinkuljetuksen ja vielä saman päivän aikana). Olisi sen toki saanut kyllä sisäänkannettunakin, mutta en yhtään tiedä mihin sen laittaisi. Käyttötarkoitus kun on vielä vähän pimennossa ja maalatakin se pitäisi, mutta millä värillä? Pää on tyhjää täynnä!

Täytyy varmaan laittaa siitä kaapista kuva tänne jossain vaiheessa, ja pistää äänestys pystyyn että millä värillä sitä kannattaisi sutia :D

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Niina tykkää tästä. ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Purppura tykkää kun Niina tykkää :D