torstai 31. maaliskuuta 2016

Elämää remontin keskellä osa 1257

Remppa jatkuu. Periaatteessa kaikki muu on jo tehty, mutta tapetteja odotellaan innokkaasti saapuvaksi. Ruokahuone ja olohuone vaihtoivat siis päikseen paikkoja, joten sormet syyhyäisivät päästä kokeilemaan huonekaluja uusille paikoilleen. Parempi tietysti, että lattiamaalikin ehtii saavuttaa lopullisen kovuutensa tässä tapetteja odotellessa!

Muutama kuva täältä rempan keskeltä:


Meidän pikkusohva nököttää "uudessa" ruokahuoneessa ja on menossa myyntiin. Rakastan tuota sormipaneeliseinää sohvan takana! Listat repsottavat ja osittain puuttuvat vielä, koska ne tapetit...


Sohvan viereinen ovi johtaa neliön kokoiseen "kodinhoitotilaan" sekä hiukan isompaan vessa- ja suihkutilaan. Ovi vaihdettiin peilioveksi tavallisen oven tilalle. Entinen ovi avautui sisäänpäin kodinhoitotilaan ja teki tilan todella ahtaaksi. Uusi ovi on entinen keittiön ja eteisen välinen ovi, joka vaihdettiin suurempaan peilioveen keittiörempan yhteydessä. Tämä matala ovi käy hyvin tähän tarkoitukseen ja kun se aukenee nyt huoneeseen päin, niin pesukoneen eteenkin jää mukavasti tilaa. Ainakin yhden pyykkimuijan verran :)


Jahka tapetit saapuvat, niin laitetaan sitten vaikka äänestys pystyyn oven uudesta värityksestä! Nurkassa muuten yksi pieni kirppislöytö: kotimainen retrojakkara. Pohjassa on tarra, jossa lukee Kalevi Rekola Oy, Myllyoja, Suomi Finland. Tukeva pikkujakkara, joka etsii vielä paikkaansa. Mutta eihän sitä voinut vitosella jättää kirppikselle pyörimään!


Valaisinasiat ovat olleet hyvin paljon mielessä tässä remontin tuoksinassa. Ylimmäisessä näkyvät mustat valaisimet ostin pari viikkoa sitten nettikirppikseltä ja ne vilahtivatkin jo Instagramin puolella. Oottehan muuten huomanneet, että tassatalossa löytyy myös Instasta?!? Noh, pyörittelimme eilen valaisimia siten, että olohuoneen plafondi siirtyi kodinhoitotilaan. Siellä se valaiseekin oikein hyvin. Mustat valaisimet tulevat siis ruokapöydän ylle, mutta niiden lopullinen väri lienee vielä arvoitus. Toistaiseksi ne näyttävät hyviltä mustina. Uuden olohuoneen puolelle siirrettiin Yki Nummen Kuplat-valaisin keittiön puolelta. Vähän arvelluttaa. Varsinkin, kun keittiöön työtason ylle vaihdettiin sitten aiemmin ruokapöydän yllä ollut vanha keittiövalaisin, joka ei anna kyllä tarpeeksi työvaloa pilkkomiseen tai muuhun toimintaan, mitä nyt keittiössä sitten ikinä harrastetaankin. Olen kytännyt jo monta viikkoa paikallisella nettikirppiksellä alinna olevaa keltaista valaisinta, johon en aiemmin oikein saanut Tommilta suostumusta, mutta kun huomattiin, että lisävaloa tarvitaan, niin kävin tänään tekemässä kaupat valaisimesta. Vielä ei ole ihan varmuutta tuleeko se olohuoneen vaiko keittiön puolelle, mutta se selvinnee sitten tapettien tultua.


Eli voisko joku tapettikeiju nyt toimittaa äkkiä ne tapetit tänne, pliis!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille, minä pääsen onneksi pääkaupunkiseudulle ystävän luo vähän tuulettumaan täältä rempan keskeltä :)

Terkuin Eija

3 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Odottavan aika on aina pitkä. On hyvä että samalla kun tekee remppaa voi päivittää just näitä oviasioitakin ja jotka vaikuttaa siihen elämään mutta jota ei varmaan ihan heti tulisi tehtyä ihan vaan yksistään. Kivoja suunnitelmia! :)

Vintageinteriorxx kirjoitti...

Tuntuu niin tutulta nuo sinun fiilikset, mutta onneksi lopputulos on vaivan arvoinen. Tsemppiä remonttiin!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset Mima ja Vintageinteriorxx kommenteista! Kävi niin ihanasti, että melkein heti postauksen tehtyäni tuli postista ilmoitus saapuneista tapeteista :D Kiitos tapettikeijulle kun kuuli pyyntöni, heh. Kerkesin vielä rautakauppaankin hakemaan liisterit sun muut, joten saatiin tapetit jo seinälle asti. Jei! Viimeiset listat vielä tänään ja se ois sit niinku done. Kuvia luvassa siis ensi viikolla ja polkaistaanpa sitten arvontakin käyntiin...